_جوجوکوچولو_ مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 عنوان برای بوی عرق | مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 40 پست بحز زینک و مام و دئودورانت یه چیز طبیعی بدون خطر میگید بوی زیر بغل رو بگیره اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه 1402/01/26 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis2168 عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 133 ب مرور تیره میکنه من ۴.۵ ساله استفاده میکنم اصلا سیاه نکردهیه بار بعد حموم بزنی تا حموم بعدی اصلااا بو عرق نمیگیریعوارضم نداره
سارا_نفسم عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 992 سنگ مرداب ضرر داره جوش شیرین عالیه تازه زیر بغلتم مثل دنبه سفید میکنه استفادش چجوریه کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم
سفیدبرفییییییییییییی عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 892 سنگ مرداب ضرر داره جوش شیرین عالیه تازه زیر بغلتم مثل دنبه سفید میکنه چجو میزنی و اینکه اصن دیگ بو عرق نمیگیری ؟منظورم تا حموم بعدیه
گیلاسی۷۶ عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 4356 چی هس ؟ راضی؟ یه پودر سفید گیاهی بدون این پودر اصلا نمیتونم از حمام ک بیرون میام میزنم تا حمام بعدی خدایاشکرت💚
_جوجوکوچولو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 یه پودر سفید گیاهی بدون این پودر اصلا نمیتونم از حمام ک بیرون میام میزنم تا حمام بعدی& ... چ باحال ممنونم😍 اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه
آسموووووووووون عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2869 من ۴.۵ ساله استفاده میکنم اصلا سیاه نکرده یه بار بعد حموم بزنی تا حموم بعدی اصلااا بو عرق نمیگیری ... میدونم خودمم میزدم قبلا..ولی مث گله دیگه من نمیزنم دیگه ب تیرگی نمیارزه از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
_جوجوکوچولو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 از سنگ مرادب اصلا استفاده نکن کلی بیماری میگیری عوارض خیلی بدی داره از مام نیکا استفاده کن ط ... مام نیکا هم میگیرم امتحان میکنم ممنونم 😘 اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه
zahra_ml عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 868 حنا بزن بزار ۱۰ دیقه بمونه بعد بشور ماهی یکبار بوی عرق نمیدی دیگه ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️
_جوجوکوچولو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 حنا بزن بزار ۱۰ دیقه بمونه بعد بشور ماهی یکبار بوی عرق نمیدی دیگه 😍👌 اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه
_جوجوکوچولو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1756 پودر ناب من میخرم چند سالِ استفاده میکنم تو نت سرچ کنید داخل با سلام هم میتونی ... عزیزم برا زیر بغلم استفاده میشه؟آخه فقط عکس پا رو جلدش بود 😁 اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه
سفیدبرفییییییییییییی عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 892 پودر ناب من میخرم چند سالِ استفاده میکنم تو نت سرچ کنید داخل با سلام هم میتونی ... گلم شما ازکجا میگیری عطاریان دارن؟
گیلاسی۷۶ عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 4356 عزیزم برا زیر بغلم استفاده میشه؟ آخه فقط عکس پا رو جلدش بود 😁 والا برا من تو جلدش عکس پا نیست🙄چند ساله دارم استفاده میکنم خدایاشکرت💚
گیلاسی۷۶ عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 4356 گلم شما ازکجا میگیری عطاریان دارن؟ از برنامه ی باسلام تعداد بالا سفارش میدم برای چند ماه .اولین بار از یه مغازه گرفتم خدایاشکرت💚
josh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 4882 سنگ مرداب شنیدم اینو نزنید سرب داره سفید اب پنبه بزنید بدون هیچ خطر حتی برای پوست هم خوبه اینترنت ملاحظه کنید
گنجشک__کوچولو عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 7105 روزی دو بار دوش بگیر دیگه بو نمیگیره اینم راه حل طبیعی دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!