2821
2789
عنوان

آیدل شدن

5296 بازدید | 19 پست

سلام من 15سالمه دو ساله که آرمیم و به کره خیلیی علاقه دارم و برای تحصیل و مهاجرت دوست دارم برم یه هفته میشه ک زیبای حقیقی رو دیدم و علاقم ب کره بیشتر شد و آروها شدم لی دانگ مین و دوستت دارم😂😭😭 خب بعد چند تا سایت و دیدم ک میشه آیدل شد و خب اصلا نمی‌دونم شرایط چیه فکر نکنم خانوادم بزارن ولی میشه راضی کرد بعد اینکه اگر اطلاعی از کره و یا آیدل شدن دارید بگید 

اینکه چیکار کنم کلاس چی برم باید چیکار کنم کی اقدام کنم 

از کی مشورت بگیرم 

چقدر ساده اید 

احتمالا تو سن خیلی کمی هستید 

پشت پرده کیپاپ فاجعه هست 

حداقل بشین تحقیق کن ببین چقدر توشون جرم های مختلف مثل بولی کردن و مواد و بدبختی هست 

اتقرر گول طاهر رو نخورید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام دختر گل=)

یه نصیحتی بهت میکنم از من به عنوان یه هم فندومی و یه آرمی مثل خودت بپذیر

زندگی توی کره برای خارجی ها خیلییی سخته ، بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی ، برای ایرانی ها شرایط سخت تر هم میشه!

هم اقتصاد ، هم اب و هوا ، هم هزینه ها  و تحصیل و ...

از توان ماها خارجه

منم یه مدت به کره رفتن علاقه زیادی داشتم و با تحقیق زیاد فهمیدم که به هیچ وجه کشور مناسبی "حداقل برای ما! " نیست:)

مخصوصا با اوضاع تحریم و...

آیدل شدن هم واقعا کار ساده ای نیست ، تمامی آیدل های کیپاپ که میبینی سختی های زیاد و اتفاقات وحشتناکی رو تحمل کردن تا به اینجا رسیدن و واقعا هیچ تضمینی نیست که بشه تو این صعنت قطعا موفق شد!

من هر چیزی که دربارش اطلاع داشتم رو باهات درمیون گذاشتم و نتیجه و تصمیم گیریش با خودت=)

به هر حال امیدوارم بهترین تصمیمات رو بگیری رو به هر چیزی که دوست داری برسی^^💜

که من غم دارم اندازه زیبایی تو.

سلام دختر گل=) یه نصیحتی بهت میکنم از من به عنوان یه هم فندومی و یه آرمی مثل خودت بپذیر زندگی توی ...

و اینکه تو این تاپیک اگر کسی توهین کرد و یا هیت داد اصلا اهمیت نده و کاریو بکن که فکر میکنی با انجام دادنش خوشحالی

ولی قبلش حتما تحقیق بکن و با افراد مناسب مشورت کن

میتونی بیشتر توضیح بدی؟ چه جرمی؟😐

همین گروه بی تی اس برید بخونید چندبار سر صحنه غش کردن از خستگی 

یا تو گروه اکسو دوتا خواننده چینی داشتن که چقدر ازارشون دادن تا از گزوه رفتن 

کوجکترین تصمیم گیری واسه زندگیشون ندارن 

حتی رابطه داشتن ممنوعه ..تو گروه ها هرکی بخواد ازدواج کنه حتی تو ۳۵ سالگی باید از گزوه بره 

برو مصاحبه جکسون وانگ رو حتما ببین ...ببین چجوری میگه از زور تنهایی دایما مشروب میخوره و چراغای خونشو روشن میزاره که حس کنه کسی رو داره 

و در مورد جرم همین امروز خبر اومد یکی از اعضا بلک پینک کوکایین مصرف میکنه 

یا جی دراگون افسردگی داره 

اصلا ایناهم نخواستی بزن تو گوگل خواننده های کره ای که خودشون رو کشتن ببین چقدر تو بدبختی بودن 

مرسییی فقط اینکه تو میدونی آیدل ایرانی هست اصلا؟:)

معلومه که هست و اتفاقا خیلیم موفقن

اما همونطور که گفتم اگر قصدت اودیشن دادن به کمپانی های کره ای و آیدل کیپاپ شدن هست شرایط خیلی سخت میشه..

شاید تو ایران راحت تر باشه

همین گروه بی تی اس برید بخونید چندبار سر صحنه غش کردن از خستگی  یا تو گروه اکسو دوتا خواننده چ ...

اره ولی نمیدونم چون سنم کمه اینقدر علاقه دارم یا اصلا نمیدمممدینمسمصم

بعضی ها مافیا سینما هستند قاتلن

منم قبل این تاپیک فکر میکردم رفتن به کره خیلی اسونه و ارزوم بود ایدل و بازیگر بشم اما اینایی که شما گفتید مگه تو خواب ببینم ولی فکر می کنم اگر ایران ازادی بشه میتونم برم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792