2777
2789
عنوان

بی توجهی های عمدی😕👩‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 20 پست
اگه نماز می خونی زیارت عاشورا و ترک گناه موثره  نماز شب صدقات و ...

اخه این چه حرفیه به این بنده خدا می زنی شما این چیزا روی چشم ما جا داره اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد با این حرفتون یعنی ایشون مقصره که بهش بی توجهی میشه؟؟!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلی زن هایی که برای همسرشون مادری می کنند خیلی عزیز نیستند بعدم بعد از مدتی مجبورن این رویه رو ادامه بدهند چون طرف عادت کرده شما هم وظیفت شده هیچ وقت بار ادامه یه رابطه رو به تنهایی نکش عزیزم بگو‌ بریم مشاوره ببین اون چی میگه برای مشکلات اساسی زندگیت فقط از مشاوره کمک بگیر از هر موردی که اینجا مطرح میشه ما نهایتاً شاید یکی دوتاش رو دیده باشیم اونا به واسطه شغل و تجربشون شاید روزی چند مورد

ان شا الله که هر چی به صلاحته همون بشه عزیزم 

نمی گم طلاق بگیر منتها منتها معلومه بهت علاقه ای نداره و باید تا می تونی با محبت و رابطه ی جنسی  جذبش کنی به خودت 

یه نذر صلوات بردار و نیت کن هر چی به صلاحته همون بشه هر چی شد همون روز که صلواتا رو میگی چه خیلی محبتتون زیاد شد به هم دیگه 

چه دعوای حسابی کردین و جدا شدین همونو پیگیری کن 

اما رابطه ی جنسی هم خیلی موثره تو جذب شما به هم دیگه و دوست داشتنت

وقتی ازت لذت ببره نا خود آگاه میاد سمتت 

خصوصا مردایی که عاشق چشم و ابروی آدم نباشن تنها داه جذب کردنشون همینه که البته اونم مونده به قسمت 

یعنی من خودم خوب می دونم اگه گناه بکنم و خدا برام بد بخواد بینمون یه جوری بحث میشه و جدایی میفته  

کلا اینو بدون که همه چیز دست خداست 

پس اول تقوا پیشه کن و بعد توکلتو به خدا باشه گلم  

نماز شب و نماز اول وقت هر پنج تاش و هر روز قرآن مطالعه کردن خیلی خوب جلوی گناه کردن آدمو می گیره و زیارت عاشورام واقعا تو همه حاجات معجزه می کنه برا آدم 

اخه این چه حرفیه به این بنده خدا می زنی شما این چیزا روی چشم ما جا داره اما هر سخن جایی و هر نکته مک ...

عزیزم همین شب قدر یعنی همه چیز دست خودمونه و خدا سبحانه و برا کسی بد نمی خواد ما از گناهامونه که اسیر میشیم 

اینو تو زندگی خودم بارها لمسش کردم ک خودم خوب می دونم چی کار که بکنم چی میشه و چی نمیشه  

کلا این تو قرآن تو آیات 25 تا ۳۱ سوره شورا هم هست و جاهای دیگه 

حضرت یونس علیه السلام هم موقعی که تو شکم ماهی گیر افتادن همینو به خدا گفتن 

گفتن خدایا تو سبحانی و پاکی و من خودم یه گناهی کردم که اینجا گرفتار شدم و از گناهش توبه کزدو نجات یافت و همین طوری مومنین رو هم خدا نجات میده و اگه این کارو نمی کرد تا روز قیامت باید تو شکم ماهی عذاب می کشید 

البته خیلی هام عذابای گناهاشون می مونه برا اون دنیاشون که سخت تره اونایی که خدا دوستشون نداره و اتفاقا اینجا جواب حوبیاشونو می گیرن و خدا باهاشون تسویه حساب می کنه و میبرتشون

بلا ها تو دنیا برای کسایی هست که خدا دوستشون داره و می دونه همین بلاها باعث پیشرفتشون میشه و با همینا گناهاشون تو این دنیا و نهایتا تو برزخ پاک میشه و کار به آتیش جهنم نمی کشه 

ماها هنوز باورمون نشده که اونجا چه آتیش و چه عذاب دردناکی در انتظارمونه و براحتی میگیم میریم جهنم در حالی که خدا بهتر از ماها می دونه و اینم می دونه که اون دنیا جامون ثابته و این دنیا فانی و گذراست و هیچه پیش اونجا و خوب می دونه هیچ کدوم ماها تحمل آتیش جهنم رو نداریم پس همین جا با این بلاها پاکمون می کنه و میبرتمون و جتی کوچکترین ناراجتی ای که برامون اتفاق میفته کفاره ی گناهانمون میشه 

حالا باز طلاق رو هم گذاشتن واسه این جور موقع ها 

اخه این چه حرفیه به این بنده خدا می زنی شما این چیزا روی چشم ما جا داره اما هر سخن جایی و هر نکته مک ...

عزیزم ماها هیچ کدوممون معصوم و پاک نیستیم فقط هنوز خودمونو نشناختیم به غیر از گناهان گذشته حتی نیات هم تو مقدرات آدم موثر هستن 

مثلا من خودم خوب می دونم اگه یه شوهر همدل داشتم کلی گناه می کردم و اصلا سمت خدا نمیرفتم و مومن نمیشدم 

تو زندگیم هر جایی که بی خدایی کردم هم جوابشو بعدا گرفتم و هر جام به خاطر خدا به کار خوب کردم اونم جوابشو تو زندگیم و تو رابطم با شوهرم دیدم 

خصوصا نماز شب و زیارت عاشورا و صدقات خیلی موثر هستن 

البته صدقات رو که باید اول به پدر و مادر فقیر و فرزند فقیر بدی و بعد فامیل فقیر و بعد غریبه ها 

کلا خودم خوب جواب خوبی و بدی رو به هر کسی میبینم و می گیرم 

صله ی ارحام هم که شامل کمک مالی و جانی به فامیل میشه هم مثل نماز و روزه و ... واجبه برا آدم و آدم ازش کوتاهی می کنه خیلی خوب جوابشم میبینه تو زندگیش 

محبت به مادر هم واقعا زندگی آدمو بهشت می کنه خیلیئ خوبه 

واقعا مشکلات آدم با راضی کردن دل پدر و مادرو دعاشون خیلی خوب حل میشه