2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 53 پست
بعد وقتی بیرون میبرمش چی؟ من تقریبا هرروز میبرمش پارک

پوشک شرتی هست .برای مسافرت عالیه .بچه نتونست خودش رو نگه داره ماشین رو به فنا نمیده .خواهرم خیلی بعد از گرفتن بچه لز پوشک  ازش استفاده کرد

دختر منم شبا هیچی روش نمیذاره بندازم

الان که هوا رو ب گرم شدن هست لازم نیست پوش کنی ، فقط حواست باشه شب ها خوراکی های آبدار و ادرار آور ندی بهش ، به عنوان جایزه میتونی ، از این ژله های آماده کوچو هست بهش بدی  دختر من خیلی دوست داشت از اونا ، شکلات ، آب‌نبات،  شرت خوشگل  بهش بده ببین نتیجه اش چی میشه ، راستی یکسری شرت هست که ازش نم نمیاد بیرون از اونا بخر براش بجا کهنه اونو تنش کن 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پارک بردنش چیکار کنم؟  تقریبا هرروز میبرمش پارک چون خیلی ددریه

من دخترم خدارو شکر جیش نمیکنه تا برگردیم خونه اگه هم امکان توالت رفتن باشه همونجا میبرمش 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

برای پارک بردنش چیکار کنم؟  تقریبا هرروز میبرمش پارک چون خیلی ددریه

خب با خودت شلوار ببر وقتی جیش کرد عوضش کنی، تو پارک هم ببرش توالت هی ازش بپرس چیش نداری

خب با خودت لوار ببر وقتی جیش کرد عوضش کنی، تو پارک هم ببرش توالت هی ازش بپرس چیش نداری

اتفاقا پارکمون توالت هم داره اما با سه چرخه میبرمش پارک   سه چرخشو نمیدونم کجا بذارم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها مرررسی از همتون که وقت گذاشتید و همفکری کردید باهام❤️💗

اگه بازم به مشکلی برخوردم میام ازتون میپرسم و رپلایتون میکنم 

خییییلی از همتون ممنونم😘

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اگه مثلا تا یک سال فقط شبا پوشکش کنم بعدا داستان میشه؟ 

دوستمون درست میگن 

پوشک گرفتن انرژی می گیره عزیزم 

شما فعلا برای پوشک روز تمرکز کنید و شب پوشک کنید 

وقتی روز اوکی شد شب هم بگیرید ولی تا هوا خوبه انجام بدین 

اتفاقا پارکمون توالت هم داره اما با سه چرخه میبرمش پارک     سه چرخشو نمیدونم کجا بذارم

خب پیاده ببرش 

نمیدونم والا