2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

1013 بازدید | 53 پست

با تجربه ها به کمکتون نیاز دارم 

دخترم دو سال و نیمه است و من هنوز از پوشک نگرفتمش 

میخام فردا سعیمو بکنم اما موندم شبا باید چیکارش کنم؟ برای خواب پوشکش کنم؟ 

آخه هرروز صبح پوشکش خییییس خیسه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیادی دیر نشدهه ؟؟🙁

والا من هر بچه ای رو همسن دخترم توی پارک میدیدم همشون پوشکی بودن 

چند ماه پیش باز سعی کردم از پوشک بگیرمش اما بدتر یه ترس عجیب و غریبی از پی پی خودش پیدا کرده بود منم برای اینکه ترسش یادش بره مدتی بیخیال شدم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

برا من ۳ سالش شده..وسواس دارم نمیدونم چکار کنم هنوز نگرفتمش

منم احتمالا همونجوری میشم! اینقدر که خواهرزاده و برادرزاده هام دستشوییاشونو نگه میداشتن و جیغ و گریه میکردن برای یه دستشویی رفتن، که من میترسم از پوشک بگیرمش

فعلا شبا پوشکش کن. روزا ببرش دستشویی و بهش بگو که اگر دستشویی داشت بهت بگه. بهش بگو پوشکش رو خشک نگه ...

خب بعد از چه مدت باد شب براش پوشک نبندم؟ 

بعضیا میگن توی روز هم هی خودت باید ببریش دستشویی

چه مدت یه بار ببرمش؟

من ۶ ماهه گ گرفتم دخترم  را از پوشک ، شبا پوشک بود ولی قبل خواب میبردمش توالت ، وقتی کارشو داخل توالت انجام می‌داد بهش جایزه میدادم حتی شده یه شکلات آبنات ، بهش میگفتم اگه تو توالت جیش کنی بهت جایزه میدم اونم ذوق داشت یکم شل کن سفت کن در آورد اما خدارو شکر دیگه میره توالت ، بعد ی مدت تو پوشک جیش نکردم بچم😍

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

من بچه اولیم یکسال و ده ماه بود از پوشک گرفتم خیلی سخت بود دومی دو سال و هشت ماه اینقدر راحت بود خود ...

راست میگی؟ امیدوارم همکاری کنه 

خیییییلی بچه است 

هنوز حرف زدن بلد نیست. 

چند ماه پیش که سعی کردم از پوشک بگیرمش اول جیش میکرد توی شلوارش بعدش میگفت جیش!

دیر نشده تقریبا موقعشه من بچمو اذیت کردم سر پوشک واقعا ناراحتم شما اینکارو نکن بزار بچه آماده باشه بعد ، از کرفتن پوشک روز شروع کن شبا پوشک بگیر فعلا دیدی همکاری نمیکنه اذیتش نکن

والا من هر بچه ای رو همسن دخترم توی پارک میدیدم همشون پوشکی بودن  چند ماه پیش باز سعی کردم از ...

والا برا من عجب بود دخترم از ۲ سالگی  کاملا دستشویی رو بلد بوده و الان با ۲ سال و شش ماه خودش تنها مستراب میره کارشو میکنه میاد و ب کسی نمیگه🙁

دیر نشده من بچمو اذیت کردم سر پوشک واقعا ناراحتم شما اینکارو نکن بزار بچه آماده باشه بعد ، از کرفتن ...

میدونی آخه میخام ماه بعد اقدام داشته باشم برای بارداری.. میخام قبل اینکه باردار بشم اینو از پوشک بگیرم