بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا شبا پوشکش کن. روزا ببرش دستشویی و بهش بگو که اگر دستشویی داشت بهت بگه. بهش بگو پوشکش رو خشک نگهداره و هر بار دستشوییشو گفت براش یه جایزه ی کوچولو در نظر بگیر مثلا یه استیکر کوچولو
برا من ۳ سالش شده..وسواس دارم نمیدونم چکار کنم هنوز نگرفتمش
منم احتمالا همونجوری میشم! اینقدر که خواهرزاده و برادرزاده هام دستشوییاشونو نگه میداشتن و جیغ و گریه میکردن برای یه دستشویی رفتن، که من میترسم از پوشک بگیرمش
سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
من بچه اولیم یکسال و ده ماه بود از پوشک گرفتم خیلی سخت بود دومی دو سال و هشت ماه اینقدر راحت بود خود بچم خیلی همکاری کرد اصلا اذیت نشدیم سومی رو میخوام سه سال بگیرم
من ۶ ماهه گ گرفتم دخترم را از پوشک ، شبا پوشک بود ولی قبل خواب میبردمش توالت ، وقتی کارشو داخل توالت انجام میداد بهش جایزه میدادم حتی شده یه شکلات آبنات ، بهش میگفتم اگه تو توالت جیش کنی بهت جایزه میدم اونم ذوق داشت یکم شل کن سفت کن در آورد اما خدارو شکر دیگه میره توالت ، بعد ی مدت تو پوشک جیش نکردم بچم😍
به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا میگیرد که نه به راحتی میرنجی!و نه به آسانی میرنجانی،آرامش سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست