2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 53 پست
ن عزیزم  الان زمان خوبیه  هم شما کمتر اذیت میشید هم دختر نازتون ... فقط ی مدت باید ص ...

شبا خیییییلی جیش میکنه

دو سه شب پیش پوشکشو انگار بد بسته بودم با گریه شدید بیدار شد دیدم شلوارش و تشکش خیسه . عوض کردم براش دیگه نرفت توی تختش بخوابه . تا صبح توی تخت ما بود

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

پوشک تا شماره چند داره؟ الان ۵ میبندم براش. جا داره هنوز؟

۶ هم داره مای بیبی. فکر میکنم ۶ پلاس هم اومده. بچه ی خواهر شوهر من ماشاللا خیلی هم درشت بود. آخراش دیگه اصلا پوشک اندازش نمیشد نهایتا مجبور شدن از پوشک بگیرن. فقط شانس آوردن که رفته بود مهد دیگه حرف میزد. بچه تا وقتی حرف نمیزنه هیچ آموزشی روش جواب نمیده مگر در موارد خاص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا خیییییلی جیش میکنه دو سه شب پیش پوشکشو انگار بد بسته بودم با گریه شدید بیدار شد دیدم شلوارش و ت ...

سعی کن قبل خواب بهش مایعات  ندی ، بهش چیز هایی ک طبع سرد و ادرار آورن نده مثل کاهو ، خیار ، پرتقال اینا

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

با خودت ببرش توالت ، کارتو انجام بده بهش بگو اینجا خونه پی پی هست باید اینجا جیش کنی ، ببخشیدا آب ری ...

اینم خیلی روش خوبیه البته بسیاری از خانواده های ایرانی قبول نمیکنن میگن خوب نیست بچه ببینه. اما بهترین روش همینه

با خودت ببرش توالت ، کارتو انجام بده بهش بگو اینجا خونه پی پی هست باید اینجا جیش کنی ، ببخشیدا آب ری ...

باشه مرسی ❤️

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

شبا خیییییلی جیش میکنه دو سه شب پیش پوشکشو انگار بد بسته بودم با گریه شدید بیدار شد دیدم شلوارش و ت ...

همشون همینن عزیزم

پوشک نکنید کم کم متوجه میشند نباید این کارو انجام بدن 

ولی اگه روز پوشک نکنید شب پوشک کنید روند پوشک گرفتن سخت میشه ..

همشون همینن عزیزم پوشک نکنید کم کم متوجه میشند نباید این کارو انجام بدن  ولی اگه روز پوشک نکن ...

اگه مثلا تا یک سال فقط شبا پوشکش کنم بعدا داستان میشه؟ 

باشه مرسی ❤️

در ضمن  بجای پوشک کهنه بزار داخل شرت بچه ک وقتی جیش کرد خونه رو کثیف نکنه خیلی 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

در ضمن  بجای پوشک کهنه بزار داخل شرت بچه ک وقتی جیش کرد خونه رو کثیف نکنه خیلی

خب بعد به کهنه عادت نمیکنه؟ 

در ضمن  بجای پوشک کهنه بزار داخل شرت بچه ک وقتی جیش کرد خونه رو کثیف نکنه خیلی

بعد وقتی بیرون میبرمش چی؟ من تقریبا هرروز میبرمش پارک

اگه مثلا تا یک سال فقط شبا پوشکش کنم بعدا داستان میشه؟ 

تا یک سال ک نه دو س ماه نهایتا،  من این کارو کردم چون اون موقع  هوا سرد بود دخترمم گرمایی هست اصلا رو خودش پتو نگهه نمیداره،  شب پوشک بود ک اگه جیش کنه تا صبح با لباس خیس نخوابه ک مریض بشه 

تا یک سال ک نه دو س ماه نهایتا،  من این کارو کردم چون اون موقع  هوا سرد بود دخترمم گرمایی ...

دختر منم شبا هیچی روش نمیذاره بندازم

خب بعد به کهنه عادت نمیکنه؟ 

نه دیگه وقتی بهش بگی تو توالت کارشو کنه ، بعد بهش جایزه بدین دیگه از ذوق جایزه خودشو خیس نمیکنه  ، کهنه هم ک گفتم بخاطر اینکه که ی موقع خیلی خودشو نگه میداره نمیتونه تا توالت خیس نکنه خودشو یه کم جیش کنه خونه کثیف نشه ، این تجربه شخص منه شما میتونید کهنه نکنین ، فقط در حد نظر بود

نه دیگه وقتی بهش بگی تو توالت کارشو کنه ، بعد بهش جایزه بدین دیگه از ذوق جایزه خودشو خیس نمیکنه &nbs ...

برای پارک بردنش چیکار کنم؟ 

تقریبا هرروز میبرمش پارک چون خیلی ددریه