پوشک تا شماره چند داره؟ الان ۵ میبندم براش. جا داره هنوز؟
۶ هم داره مای بیبی. فکر میکنم ۶ پلاس هم اومده. بچه ی خواهر شوهر من ماشاللا خیلی هم درشت بود. آخراش دیگه اصلا پوشک اندازش نمیشد نهایتا مجبور شدن از پوشک بگیرن. فقط شانس آوردن که رفته بود مهد دیگه حرف میزد. بچه تا وقتی حرف نمیزنه هیچ آموزشی روش جواب نمیده مگر در موارد خاص
اگه مثلا تا یک سال فقط شبا پوشکش کنم بعدا داستان میشه؟
تا یک سال ک نه دو س ماه نهایتا، من این کارو کردم چون اون موقع هوا سرد بود دخترمم گرمایی هست اصلا رو خودش پتو نگهه نمیداره، شب پوشک بود ک اگه جیش کنه تا صبح با لباس خیس نخوابه ک مریض بشه
به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا میگیرد که نه به راحتی میرنجی!و نه به آسانی میرنجانی،آرامش سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست
نه دیگه وقتی بهش بگی تو توالت کارشو کنه ، بعد بهش جایزه بدین دیگه از ذوق جایزه خودشو خیس نمیکنه ، کهنه هم ک گفتم بخاطر اینکه که ی موقع خیلی خودشو نگه میداره نمیتونه تا توالت خیس نکنه خودشو یه کم جیش کنه خونه کثیف نشه ، این تجربه شخص منه شما میتونید کهنه نکنین ، فقط در حد نظر بود
به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا میگیرد که نه به راحتی میرنجی!و نه به آسانی میرنجانی،آرامش سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست