2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 53 پست
من ۶ ماهه گ گرفتم دخترم  را از پوشک ، شبا پوشک بود ولی قبل خواب میبردمش توالت ، وقتی کارشو داخل ...

خب چه مدت کلا طول کشید تا کامل اوکی شد؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

والا من هر بچه ای رو همسن دخترم توی پارک میدیدم همشون پوشکی بودن  چند ماه پیش باز سعی کردم از ...

منم پسرمو تو همین سن گرفتم ترس از پی پی طبیعیه حس میکنن یه چیزی از بدنش جدا شده یا اینکه یه موجوده جدیده دو سه ماه هم ممکنه همین طور باشه به هیچ عنوان وقتی شروع کردی به پوشک گرفتن باز پوشک نکن و اینکه هرکاری کنی دو سه ماه نجس کاری هس دیگه باید صبور باشی شب هم باید آماده باش باشی قبل خواب حتما ببر دسشویی و شب مایعات و شیر و اینا قبل خواب نده نصف شب حس کردی بچه جیش داره بغلش کن ببر دسشویی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا برا من عجب بود دخترم از ۲ هفتگی کاملا دستشویی رو بلد بوده و الان با ۲ سال و شش ماه خودش تنها مس ...

دوهفتگی؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

راست میگی؟ امیدوارم همکاری کنه  خیییییلی بچه است  هنوز حرف زدن بلد نیست.  چند ماه ...

آره خیلی راحت بود واسه دومی 

شما هم هنوز بهش زمان بده کم کم انگار خودش هم از پوشک خسته میشه خیلی همکاریش بیشتر میشه

خب بعد از چه مدت باد شب براش پوشک نبندم؟  بعضیا میگن توی روز هم هی خودت باید ببریش دستشویی چه ...

عزیزم هر موقع احساس کردی کاملا می تونه ادرارش رو نگه داره و دیگه صبحا پوشکش خیس نبود آمادگی داره که پوشک نبندی شبا. این روشی که میگن مادر خودش دائما ببره دستشویی من نمیپسندم چون بچه کاملا میفهمه حساسیت شما چی هست و نسبت به دستشویی کردن که یه کار غریزی هست حساس میشه. من ترجیح میدم پوشک ببندم و هیچ حساسیتی به خرج ندم و فقط با تشویق عادتش بدم که دستشوییشو بگه. می تونی هر بار که گفت یه استیکر بدی بچسبونه روی دیوار یا در دستشویی

بهرحال روان بچه واجبتره بازم صلاح رو خودت میدونی

اره خب.. منم بیشتر بخاطر روان بچه میگم.. که مجبور نشم توی بارداری از پوشک بگیرمش . توی بارداری ممکنه بی اعصاب یا ناتوان بشم

خب چه مدت کلا طول کشید تا کامل اوکی شد؟

دو ماه زمان برد ، گل های قالی را آب داد 😂🤦‍♀️

هر نیم ساعت یکبار بردمش توالت 

الان ک دوسال و شش ماهشه خودش میگه مامان بریم دسشوری🤣🤣جیش کنیم 😅 ی هفته ایی هست بهش گفتم جیش داری خودت برو شلوارتو در بیار برو جیش کن  حالا این مرحله تنها رفتن ب توالته خدا خودش کمکم کنه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

عزیزم هر موقع احساس کردی کاملا می تونه ادرارش رو نگه داره و دیگه صبحا پوشکش خیس نبود آمادگی داره که ...

اخه این بچه اصصصلا نمیدونه که نباید توی پوشک جیش کنه! برعکس فکر میکنه فقط باید توی پوشک جیش کرد! خیلی هم بازیگوشه و اصلا نمیشه اینو بهش فهموند

حرف هم نمیزنه که بفهمم چقد فهمیده

دو ماه زمان برد ، گل های قالی را آب داد 😂🤦‍♀️ هر نیم ساعت یکبار بردمش توالت  الان ک دوسال و ...

من فرش بزرگمو کلا دیشب جمع کردم یه فرش کوچیکتر گذاشتم بمونه که تهش بشورمش

دو ماه زمان برد ، گل های قالی را آب داد 😂🤦‍♀️ هر نیم ساعت یکبار بردمش توالت  الان ک دوسال و ...

عزیزم😍

اخه این بچه اصصصلا نمیدونه که نباید توی پوشک جیش کنه! برعکس فکر میکنه فقط باید توی پوشک جیش کرد! خیل ...

از اصول اولیه ی تربیت فرزند این هست که باید اول حرف زدن و پرسش و پاسخ رو یاد بگیره و بعد برای پوشک نشدن آموزش ببینه‌. فعلا روی حرف زدنش تمرکز کن. بچه ی خواهرشوهر من تا ۳ سالگی اصلا حرف نزد. از سه سالگی رفت مهد و کم کم حرف زد. بخاطر همین تا سه سال و نیم پوشک میشد. فعلا چاره ای نداری جز اینکه رو حرف زدنش تمرکز کنی

والا من هر بچه ای رو همسن دخترم توی پارک میدیدم همشون پوشکی بودن  چند ماه پیش باز سعی کردم از ...

ن عزیزم 

الان زمان خوبیه

هم شما کمتر اذیت میشید هم دختر نازتون ...

فقط ی مدت باید صبور باشید ..دیگه پوشک نکنید 

شب هم زیر انداز بندازید ..دائم ببرید دستشوئی 

از اصول اولیه ی تربیت فرزند این هست که باید اول حرف زدن و پرسش و پاسخ رو یاد بگیره و بعد برای پوشک ن ...

پوشک تا شماره چند داره؟ الان ۵ میبندم براش. جا داره هنوز؟

اخه این بچه اصصصلا نمیدونه که نباید توی پوشک جیش کنه! برعکس فکر میکنه فقط باید توی پوشک جیش کرد! خیل ...

با خودت ببرش توالت ، کارتو انجام بده بهش بگو اینجا خونه پی پی هست باید اینجا جیش کنی ، ببخشیدا آب ریختی بگو ببین رفت تو خونش ! ، هروقت بری توالت دنبالت میاد ، با خودت ببرش داخل بگو جیش کنه بعد یه کم آب بازی کنید ، کارش تمام شد بهش بگو آفرین حالا بهت جایزه میدم ، دیگه کم کم خودش میفهمه ک نباید تو پوشک جیش کنه 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست