والا من هر بچه ای رو همسن دخترم توی پارک میدیدم همشون پوشکی بودن چند ماه پیش باز سعی کردم از ...
منم پسرمو تو همین سن گرفتم ترس از پی پی طبیعیه حس میکنن یه چیزی از بدنش جدا شده یا اینکه یه موجوده جدیده دو سه ماه هم ممکنه همین طور باشه به هیچ عنوان وقتی شروع کردی به پوشک گرفتن باز پوشک نکن و اینکه هرکاری کنی دو سه ماه نجس کاری هس دیگه باید صبور باشی شب هم باید آماده باش باشی قبل خواب حتما ببر دسشویی و شب مایعات و شیر و اینا قبل خواب نده نصف شب حس کردی بچه جیش داره بغلش کن ببر دسشویی
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب بعد از چه مدت باد شب براش پوشک نبندم؟ بعضیا میگن توی روز هم هی خودت باید ببریش دستشویی چه ...
عزیزم هر موقع احساس کردی کاملا می تونه ادرارش رو نگه داره و دیگه صبحا پوشکش خیس نبود آمادگی داره که پوشک نبندی شبا. این روشی که میگن مادر خودش دائما ببره دستشویی من نمیپسندم چون بچه کاملا میفهمه حساسیت شما چی هست و نسبت به دستشویی کردن که یه کار غریزی هست حساس میشه. من ترجیح میدم پوشک ببندم و هیچ حساسیتی به خرج ندم و فقط با تشویق عادتش بدم که دستشوییشو بگه. می تونی هر بار که گفت یه استیکر بدی بچسبونه روی دیوار یا در دستشویی
اخه این بچه اصصصلا نمیدونه که نباید توی پوشک جیش کنه! برعکس فکر میکنه فقط باید توی پوشک جیش کرد! خیل ...
از اصول اولیه ی تربیت فرزند این هست که باید اول حرف زدن و پرسش و پاسخ رو یاد بگیره و بعد برای پوشک نشدن آموزش ببینه. فعلا روی حرف زدنش تمرکز کن. بچه ی خواهرشوهر من تا ۳ سالگی اصلا حرف نزد. از سه سالگی رفت مهد و کم کم حرف زد. بخاطر همین تا سه سال و نیم پوشک میشد. فعلا چاره ای نداری جز اینکه رو حرف زدنش تمرکز کنی
اخه این بچه اصصصلا نمیدونه که نباید توی پوشک جیش کنه! برعکس فکر میکنه فقط باید توی پوشک جیش کرد! خیل ...
با خودت ببرش توالت ، کارتو انجام بده بهش بگو اینجا خونه پی پی هست باید اینجا جیش کنی ، ببخشیدا آب ریختی بگو ببین رفت تو خونش ! ، هروقت بری توالت دنبالت میاد ، با خودت ببرش داخل بگو جیش کنه بعد یه کم آب بازی کنید ، کارش تمام شد بهش بگو آفرین حالا بهت جایزه میدم ، دیگه کم کم خودش میفهمه ک نباید تو پوشک جیش کنه
به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا میگیرد که نه به راحتی میرنجی!و نه به آسانی میرنجانی،آرامش سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست