2777
2789
عنوان

شوهرم کبود اومده خونه 😭

703 بازدید | 27 پست

دیشب رفته بود هیئت و وقتی اومده خونه من خواب بودم خیلی کم میره شاید سالی ی بار و ما عقدیم از هم دوریم و من بعد از یک ماه یک ماه و نیم اومده بودم دو روز پیشش 

صبح پاشدم دیدم کل سینش کبوده و رو شقیقه سرشم کبودیه میگم اینا چیه میگه هیئت بودم سینه زدم بهش گفتم اوکی سینه زدی چرا تو سرت زدی کلی ناراحت شدم که اینجوری خودشو زده خیلی اعصابم خورد شد 

بهش گفتم دیگه نزن تو سر خودت خدا راضی نیست خودزنی کردن کار درستی نیست زیر بار نمیره و الان باهام قهره که من خشک مذهب نیستم و کاری بهت ندارم تو چرا احترام نمیزاری به من و عقیدم میخوام بپرسم ایا اینکه خودزنی کنه اینجوری باید احترام بزارم من؟

خیر 

هر عقیده ای قابل احترام نیس

ایشون بخودش آسیب میزنه

باید متوجه شه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزممم🥲

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
توشقیقش چرا کوبیده دیگه!!!!!!!!!!!!! !این مدلیا ترسناکن  مثل اینا که میرن با چاقو میزنن توفرق ...

حرف منم همینه میگم برو سینه بزن چرا تو سر خودت زدی اولش گفت اشتباه کردم باشه ولی قهر بود هی گفتم قهر نکن من اومدم فلان شروع کرد دعوا کردن اعصابمو بهم ریخت 

وای خودزنی گناهه که.این بدن امانته دست ما

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حرف منم همینه میگم برو سینه بزن چرا تو سر خودت زدی اولش گفت اشتباه کردم باشه ولی قهر بود هی گفتم قهر ...

همون سینشم مگه جوگیره جوری زده که کبود شده؟؟؟؟ادم باید مهار احساسانش دستش باشه این چه مدلشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خیر  هر عقیده ای قابل احترام نیس ایشون بخودش آسیب میزنه باید متوجه شه

چجوری متوجهش کنم اصلا ادم اونجوری نیس نمیدونم باید چیکار کنم تو کل سال براش مهم نیست اسلام و فلان یهو تو محرم و شب قدر اینجور میکنه با خودش دیگه اعصابم نمیکشه

هر چیز و هر کاری که بدن آسیب بزنه حرامه کلا 

همینان اینان ک باعث میشن چهره اسلام و شیعه وحشی بنظر بیاد،،، اخه کی خدا امام حسین امام علی گفتن خودتو پاره کن..... عذاداری یعنی همیشه بیاداونا باشیم ن که چند روز خودمونو بزنیمو باقی سال اصلا یادشون نکنیم 

همونطور که خودکشی گناهه خود زنی هم گناهه چون این بدن دست ماامانته

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌