2777
2789
عنوان

آدم سمی دارید تو زندگیتون؟من برادرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 32 پست

بردارا اصولا بخاطر فشاری ک روشون هس این کارارو انجام میدن و خودشون پیش خودشون فکر میکنن ک ب این سن رسیدین و چیزی ب دست نیوردن حتما مشکل از خانواده بوده ک پیشرفت مالی نداشتن و طبیعیه .باید باشون صحبت یشه و دلگرمشون‌ کرد من بردار خودم همین شرایط،فقط سن کمتر پدر من خونشو فروخت ۲ تا خونه کرد و بهش گف دغدغه خونه رو دیک نداشته باش برای چیزای دیگ تلاش کن .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل داداش من کار نکردن ب باباشون ربط میدن

اصلا نمیدونم این بشر چرا همچینه. زورش میاد انگار کار کنه . همش میگه من مشکل دارم فلان مریضی روحی دارم ازینا گرفتم. کلا همش میگه مشکل شماهاس. شماها همتون بدین

نمونشو داشتیم... صبور باشید یکمم بهش حق بدید دوست داره ازدواج کنه شرایط سختیه... تا میتونید برای عاق ...

اره من هم دلم میسوزه هم میگم اگر به همچین چیزایی فکر کنه سرعقل میاد. نه اهل پس اندازه نه فکر به آینده هیییچییی

پدر و مادر شوهرم بشدت سمی ان. انتظارات بالا، غیبت و حرف دراوردن و مقایسه کردن و....پدرشوهرم اونقد مادرشوهره که کارش پر کردن همسرمه. مادرشوهرم از زبونش جز تیکه و متلک چیزی نمیاد. کلا سم خالصن، بیمارن

بردارا اصولا بخاطر فشاری ک روشون هس این کارارو انجام میدن و خودشون پیش خودشون فکر میکنن ک ب این سن ر ...

خیلی سخت شده همه چی. آدم میمونه غصه خودشو بخوره یا خانوادشو

سمی یکیش شوهرمه یکیشم برادرم هیچ کدومم نمیتونم بزارم کنار 

هرکدوم به ی شکلی 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی سخت شده همه چی. آدم میمونه غصه خودشو بخوره یا خانوادشو

دقیقا من اینقدر استرس این چن وقت کشیدم ک اگ باردار بودم بچشم ی چیزیش میشد از استرس خونه و وضع بدی ک هس تا اومد خونه ها اوکی بشه ب شدت اعصاب خوردی 

عزیزدلم🫠🫠خدا بهت صبر بده.واقعا کی دلش خوشه؟ ماها محکومیم به زندگی هممون

داداشم کار نمیکنه سربازیونصفه ول کرده دانشگاهو ول کرده اصلا تکلیفش مشخص نیست 

برنامه نویسی بلده ولی میگه من نمیرم مثلا حقوق هفت تومن بگیرم ب شدت بیخیالو مفت خور پدرمه

همه از دستش خسته شدیم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دفاعی است و زمانی در ما ظاهر می‌شود که توان مواجهه با واقعیت را نداریم. وقتی با رویدادی بیرونی که تهدید کننده و ناخوشایند است، رو به رو می‌شویم، این دفاعی وارد عمل می‌شود. بنابراین، در تضاد با واقعیت موجود ظاهر می شود

داداشم کار نمیکنه سربازیونصفه ول کرده دانشگاهو ول کرده اصلا تکلیفش مشخص نیست  برنامه نویسی بلد ...

داداش منم نشسته از اسمون براش پول بریزه زمین. یکی از ۱۰ سالگی میره سرکار حالا این انگار باباش شاهه که سی سالش شده و هنوز به فکر نیست زوری به خودش بیاره

داداش منم نشسته از اسمون براش پول بریزه زمین. یکی از ۱۰ سالگی میره سرکار حالا این انگار باباش شاهه ک ...

داداش منم دقیقا همینه ببخشید ب اینجور ادما میگن بی عار سرمو جلوی شوهرمو خانوادش خم کرده