2777
2789
عنوان

مگه میشه اخهههههه؟

134 بازدید | 15 پست

چرا وقتی میخایم ی چیزیو فراموش کنیم مدام نشونه ها یا ادمایی میبینیم ‌ک یادش میفتیم حتی هر روز واقعا عجیبه و سوال واسم چکار کنم اینجوری نشه اخه

زندگی همیشه همینه تو رو تو شرایطایی قرار میده تا بسنجتت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ راهی نیس این قانون طبیعته چیزی ک میخوای یادت نره رو دقیقا یادت میره ولی چیزی ک میخوای فراموش کنی هی ازش نشونه یا اتفاقی پیش میاد ک مستقیم یادش میوفتی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مگه با فکر کردن ب ی چیزی ادم ب اون چ ک میخاد میرسه بعید میدونم

منظورم اینه چون تو ذهنت مونده هنوز نمیتونی فراموشش کنی 

فقط با فکر کردن باشه که من به خیلی از ارزوهام می‌رسیدم ☺️

شاید پون تو ناخوداگاه هست هنوز یا اینکه ادم واقعا مجاب نشده که اون چیز نباشه!

چیکار کنیم تو ناخوداگاهمون بره بیرون واقعا دیگ ب قانون جذب برعکس ایمان دارم از این ب بعد از هر چی میخام خوشم بیاد باید بدم بیاد😐

منظورم اینه چون تو ذهنت مونده هنوز نمیتونی فراموشش کنی  فقط با فکر کردن باشه که من به خیلی از ...

میگم ک میخام فراموش کنم ولی مدام ی سری نشونه ها از اون قصیه میبینم خیلی اذیت میشم

چیکار کنیم تو ناخوداگاهمون بره بیرون واقعا دیگ ب قانون جذب برعکس ایمان دارم از این ب بعد از هر چی می ...

نمیدونم. من خودم وقتی میخوام چیزی نباشه نسبت بهش بیتفاوت عمل میکنم. فکرش، دیدنش یا هرچی، مثه ناظر میشم. نمیگم اه چرا باز اومد و... هیچی هیچی

من همین یه دونه ام!