2777
2789
عنوان

اونایی که تیزهوشان خوندن توروخدا بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 61068 بازدید | 73 پست

من امسال واسه ی دهم میخوام برم تیزهوشان. واقعا علاقه دارم ولی خانوادم اصلا ساپرتم نمیکنن. فقط همه جا میگن میخواد بره تیزهوشان. ولی اصلا از لحاظ مالی و روحی اصلا ساپرتم نمیکنن. لطفا بگین چیکار کنم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظری ندارم من تیزهوشان میخونم نهمم حقیقتا کو.نمون گذاشتن توی این سه سال نمیدونم دوره دوم چخبره ولی ا ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
من خودم تو تیزهوشان میخونم برای قبول شدن خیلی باید زحمت کشید الانم هم وقتت کمه زود شروع کن باید خیلی ...

سلام من میخوام آزمون ورودی تیزهوشان شرکت کنم لطف میکنید معرفی کنید منابع و کتاب های لازم رو🙏

سلام من میخوام آزمون ورودی تیزهوشان شرکت کنم لطف میکنید معرفی کنید منابع و کتاب های لازم رو🙏

سلام

کمپلکس .سمپادیوم کتاب های جمع بندی بزن من شش هفت سال پیش آزمون دادم الان شرایطش فرق میکنه بازم من میپرسم بت میگم 

نظری ندارم من تیزهوشان میخونم نهمم حقیقتا کو.نمون گذاشتن توی این سه سال نمیدونم دوره دوم چخبره ولی ا ...

تیزهوشان بودن مهم نیست، عفت کلام مهمه... این مدل حرف زدن شایسته نیست 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

دوره ی دوم برای کسی که هدف داره عالیه دوره ای اول بشدت مزخرف 

تو مدرسه های دیگه هم میشه پایه خوب ساخت ولی با سلامت روان بهتر و بدون خستگی شدید و تنش روانی

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

من فرزانگان ۱ بودم ؛ بچه هایی ک از ششم ب هفتم قبول میشن میان این دبیرستانیعد توی مقطع دبیرستان دوره ...

چه سخخخخت من پشیمونم ای کاش ششم پنجم پیگیر تیز هوشان بود راهنمای زیادی نداشتم نه مدرسه نه خانواده من تلف شدم استعدادم خوب بود من دبیرستان بچه هامون خیلی کم درس میخوندن اگرم امتحان داشتیم بعضیاشون کنسل میکردن و معلما رو خیلی اذیت میکردن واقعا حرسم ازشون میگرف اگ تیزهوشانی بودیم بیشتریا پزشکی می اوردیم دیگ ولی یسریا میگن زده میشی یکمی بچه ها و معلما باعث شدن امسال دوازدهممو نخونم

چون هم خودم وهم خواهرم تجربه کردیمهممممش بستگی به تلاش فردداره ولاغیر

ببین اگه جو درسخون باشه ادم تحریک میشه من امسال شاید بخاطر اینکه بچه ها هی امتحانا رو لغو میکردن و معلما پیگیر نبودن زیاد درس نخوندم طوریه که ۱۵ یا ۱۴ خوب تلقی میشه نسبتا به نمرات کلی کلاسمون ببین اصلا ما دهم یه معلم فیزیک داشتیم یکم سوالا رو تغییر میداد ولی قابل حل بود بچه ها میگفتن جواب ندین چرا خارج از چیزایی ک گفته داده اگه اونجوری بود همه نهایی ها رو باید می افتادیم چون یسری هاش ت کتاب نیس

2790
2778
2791
2779
2792