2777
2789
عنوان

عدم تمرکز خیلی شدید

360 بازدید | 6 پست

تازه وارد نیستم با کاربری جدید اومدم.. 

دخترم درس میخونه اما اصلا تمرکز نداره یعنی بهش میگم برو تو اتاق فلان چیزو بیار میره آشپزخونه یا مثلا یکاریو میخواد انجام بده چند بار باید انجام بده حافظشم بیش از حد افتضاحه الان یه چیزیو براش بگم یک ثانیه نمیکشه یادش میره مخصوصا درس هرچی میخونه نتیجه نمیگیره دوتا کلاس ریاضی خصوصی میره بهترین معلم ها ریاضی ۵ شده بود از۲٠ اصلا هیچیو یاد نمیگیره یادم بگیره بعد دوثانیه یادش بره بنظرتون ببرم دکتر مغز؟یا چی بنظرتون واسه مغز خودشه یا تمرکزش؟ 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

خب اینجور بچه ها استعدادشون تو درس خاصیه اتفاقا آینده درخشانی در انتظارشونه فقط باید استعدادشون کشف بشه ..برا دختر منم دعا کنید درس ریاضیش ضعیفه هنوز دارم دنبال معلم خصوصی میگردم براش انشاالله که امسال معدلش بالا بره

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
خب اینجور بچه ها استعدادشون تو درس خاصیه اتفاقا آینده درخشانی در انتظارشونه فقط باید استعدادشون کشف ...

ایشالا

ولی دخترم دیگه بیش از حد مغز و حافظش خرابه😞😔

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم کاری تیروئید یاکم خونی نداره 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

باهاش صحبت کن. ممکنه مشکلی داشتع باشه که ذهنش رو درگیر کرده باشه. بهش اطمینان بده که میتونه بهت اعتماد کنه. اگ دست و پاشو گم کرد و هول کرد مطمئن باش یه اتفاقی افتاده. و اگ تو این حالت بود و چیزی نگفت با مشاوری که مطمئنی سمی نیست و قرار نیست بچه رو بترسونه و با ارامش باش صحبت میکنه هماهتگ کن. اگرم هول نکرد و دیدی واقعا چیزی نیست و مشکلی نیست بشین از علایقش بپرس. شاید درس دیگه ای رو دوست داره. شاید هنر دوست داره. تو اون علایق کمکش کن تا بتونه تمرکزشو رو درسش هم داشته باشه و فقط نگران هدر رفتن استعداد و علایقش نباشه. 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.