shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 عنوان رفتم کافی نت میگه برای ثبتنامکنکور برج۸ بیا😐😐😐😐😐😂 217 بازدید | 8 پست واقعا به این چی میگن،این همه وقت صبر کردم اومده میگه برو تا برج ۸بیا😂😂😂😂😂 (درحالی که باید تو این ۴روز برا تیر ثبت نام کنیم)فقط بگین چی بگم😂😂😂😂چون دیروز صبح سایت باز نبود،نفهمید سایت عصر باز میشه...😐😐😐😐😐دوس دارم بکُشمش کسی بگه نه😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~• 1402/01/16 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19594 بیا من برات ثبتنام کنم کافینتیا هم خودشونو مسخره کردن 😏 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
مریدا۷۱۶۱ عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 686 بیا من برات ثبتنام کنم کافینتیا هم خودشونو مسخره کردن 😏 تو خودت ثبت نام کردی برا کنکور؟؟
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19594 تو خودت ثبت نام کردی برا کنکور؟؟ داانشجوام دوبار کنکور دادم هردوبارو خودم ثبتنام کردم قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
مریدا۷۱۶۱ عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 686 داانشجوام دوبار کنکور دادم هردوبارو خودم ثبتنام کردم منم میخوام خودم ثبت نام کنم ولی میترسم اشتباه کنم
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19594 منم میخوام خودم ثبت نام کنم ولی میترسم اشتباه کنم نترس همه مرحله ها راهنما داره اشتباه هم کردی فرصت ویرایش داری قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 حالیش نبوده چرت گفته 😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•