2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 49 پست
الان بیشتر از یه هفته اس سینه هام به شدت حساس شده نمیتونم دست بزنم بهشون همیشه قبل پریودی اینطوری می ...

حال من الان روز ۳۹ سیکلم هنوز پریود نشدم هیچ دردی هم ندارم یعنی سینه هام هیچی حس دردی ندارد...قبل موعد پری یه سری علایم درد تخمدان و خستگی و درد گردن داشتم ولی الان هیچی ...روز ۳۳ بی بی زدم یه دفعه قسمت بارداریش پرنگ شد بعد که رنگ می‌رفت سمت قسمت سی، یک هاله خیلی کمرنگ قسمت تی شد. دیروز بی بی زدم هیچ هاله ای قسمت تی نبود قسمت سی هم به جای خط یه محدوده قرمز نشون میداد حسم می‌گفت خرابه...والا منم نمی‌دونم چه خبره ...گیج شدم...

ی سوال عزیزم وقتی کسی تو اقدامه می تونه ورزش کنه  اگه باردار شده باشه و هنوز موعد پریودیش نرس ...

اون موقع جنین اندازه یه عدس، مشکلی نداره 

منم همین استرس ها داشتم، از وقتی اقدام کردم دیگه استخر نرفتم در حالی که مربی استخرم تا ۸ ماهگی توی آب بود آموزش میداد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دیگه واقعا بیخیالش میشم چون به هرکی میگم میگه ماهی ک بیخیال شدم باردار شدم 😄هر وقت شد شد ،عجله ...

حتما برو دکتر 

من ۶ ماه قبلش رفته بودم ،آزمایش خون هم دادم 

اینا خیلی مهم،  چون مثلا اگه، تیروییدت یا پرولاکتینت بالا باشه مانع میشه

حال من الان روز ۳۹ سیکلم هنوز پریود نشدم هیچ دردی هم ندارم یعنی سینه هام هیچی حس دردی ندارد...قبل مو ...

یه بار دیگه بی بی بزن چون اونکه رنگش پخش شده خراب بوده ممکنه باردار باشی 

حتما برو دکتر  من ۶ ماه قبلش رفته بودم ،آزمایش خون هم دادم  اینا خیلی مهم،  چون مثل ...

آره باید زودتر برم تیروئید ک میدونم ندارم چون آزمایش دادم ولی ممکنه پرولاکتینم بالا باشه 

الان بیشتر از یه هفته اس سینه هام به شدت حساس شده نمیتونم دست بزنم بهشون همیشه قبل پریودی اینطوری می ...

اگه کشاله رانت هم تیر میکشه حتما بارداری،برات حمد میخونم گلم انشالا نی نی اومده باشه توی دلت،من جات بودم میرفتم یه آزمایش خون میدادم خیالم راحت بشه😄

اون موقع جنین اندازه یه عدس، مشکلی نداره  منم همین استرس ها داشتم، از وقتی اقدام کردم دیگه است ...

ممنونم عزیزم 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
اگه کشاله رانت هم تیر میکشه حتما بارداری،برات حمد میخونم گلم انشالا نی نی اومده باشه توی دلت،من جات ...

تا حالا دوبار دادم منفی بوده ضایع شدم 😬🤭دیگه گفتم تا بی بی چک مثبت نشده نمیرم ،تازه دیشب هم ک رفتم بی بی چک بگیرم خانومه گفت بری آزمایش بدی ارزونتر میشه هزینش گفتم ن اینطوری دیگه حداقل فقط خودم میدونم ک منفی شده حتی به شوهرمم نگفتم ک بی بی چک گرفتم چون دیگه خجالت میکشم باز بهش بگم منفی شده 

برو دکتر درخواست آزمایش هورمونی کن روز 3پری میدی اگر مشکلی باشه از این آزمایش میفهمید خیالت راحت تره ولی چون پری نامنظمی حتماااااا برو دکتر 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سال97اقدام رو شروع کردم تنبلی تخمدان داشتم  ولی چون همسزم نیومد پزشک و از نمیداد مینداختم گردن ...

سلام عزیزم بی بی چکم امروز مثبت شده عکسشو گذاشتم ببین 😍😍اونروز چقد ناامید بودم ولی قربون خدا برم ک تو روز تولدم خوشحالم کرد 🥺

اگه کشاله رانت هم تیر میکشه حتما بارداری،برات حمد میخونم گلم انشالا نی نی اومده باشه توی دلت،من جات ...

سلام عزیزم من باردار بودم بی بی چکم مثبت شد 😍ولی هنوز آز ندادم