2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 49 پست

ورزش کن، خودت رو سرگرم کن, از رابطه لذت ببر 

اکثر خانم ها بعد چند ماه باردار میشن،  دوست خودم اول میگفت بعد ۳ ماه اما بعد معلوم شد ۶ ماه میخواسته

راستش رو که نمیگن، جاریم فکر کنم دو سال بود که توی اقدام بود،  اما به کسی نمی‌گفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال97اقدام رو شروع کردم تنبلی تخمدان داشتم  ولی چون همسزم نیومد پزشک و از نمیداد مینداختم گردن اون خدا ببخشه ده ماه اقدام  شدم  هر بار سه تا بی بی چک میخریدم ب امیذی مثبتی نشد ک نشد  بعد ده ماه شد سال 98چقدر توهم بارداری میزدم خدا میداند  ته اش گفتم ولش کن شد شد نشد هم فدا سرم رفتم باشگاه  رفتم سرکار و کلی قرتی بازی برا دل خودم کامل بیخیال بچه شدم کامل کامل ی بار ب دختر خالم گفتم  نمیدونم اخرین بار کی پریود شذم  فک کنم چند ماه نشدم  اون نمیدونس من اقدامم گف حتما حامل ای منم الکی گفتم ن جلوگیری دارم  حتما باز کیست اذیت میکنه  خودش رفت دوتا بی بی گرف عکسش تو تاپیک اون سال هس  چون من دیگه بی بی چک نمیخریدم ی مدت  گذاشتم در ثانیه دوتا خط پر رنگ شد  نشونش دادم کلی ذوق کرد با شوهرم شب قبلش  سر اینکه ب ی خانم ذست داده بود قهر بودم زنگ زدم گف خب حالا یعنی چی مثبت شد خیلی سرد ج داد ناراحت شدم دختر خالم گف  تو روخدا بیا بی بی دوم بذار گذاشتم سریع مثبت شد اونم  گفتم ب کسی نرو برم ازمایش  روز پنج شنبه بود منم عقد دعوت بودم از ظهرش رفتم ارایشگاه شبش دیگه شوهرم اومذ اشتی نذشت برقصم گف بچه چیزیش میشه رفتم ازمایش دادم باشوهرم بردیم دکتر 10هفته بودم و نزدیک شه ماه خودم نمیدونستم باردارم  پس تو هم نارحت نشو حتما میشه فقط بیخیال شو من تنها کاری ک میکردم سیاهدونه عسل طبیعی میخوردم با شوهرم همین

دخترم الان دوسال ونیمشه اصلا نا امید نشو بوقتش میشه من هنوز خانواده ام نمیدونن 13ماه اقدام بودم فک میکن تو جلوگیری شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ممنون عزیزم برام دعا کن 🥲🥺

خواهش میکنم عزیزم 😘😘 ایشالله هر چی خیر نصیبت بشه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
لعنت به انتظار🥲 اسی جون یه آزمایش خون هم بده،شاید بی بی چک نشون نداده ولی آزمایش مطمئن تره

الان بیشتر از یه هفته اس سینه هام به شدت حساس شده نمیتونم دست بزنم بهشون همیشه قبل پریودی اینطوری میشدم نمیدونم چرا الان پریود هم نمیشم 

سال97اقدام رو شروع کردم تنبلی تخمدان داشتم  ولی چون همسزم نیومد پزشک و از نمیداد مینداختم گردن ...

ای جان عزیزم خدا برات حفظش کنه گل دخترتو 😍ممنون ک وقت گذاشتی تایپ کردی برام دعا کن 

نمیدونم چطوری بیخیال بشم 🥲

ببین من سابقه نداشت پریودم عقب بیفته،اولین بار ده روز عقب افتاد، رفتم ازمایش، تا جواب آماده بشه، پریود شدم😕 خیلی حالم گرفته شد،  انگار وقتی به بدن توجه کنی، آدم رو بازی میده

تا دیگه دم عید بود منم گفتم اگه این ماه باردار شدم که خوبه وگرنه ماه بعد میرم دکتر میگن ای یو آی... اون ماه کوه نوردی رفتم والیبال بازی کردم،،کلی فعالیت کردم.  یه درد عجیبی زیر دلم بود،  باز میگفت نه دیگه خودم رو گول نمی زنم چیزی نیست 

۲۰ فروردین ۹۹ بی بی چک زدم باردار بودم، شوهرم بیچاره میگفت یه پنج روز دیگه صبر کن شاید باردار نباشی😅 اوایل هم لکه بینی داشتم

الان دخترم ۲ سال ۴ ماهش 

اینو دوستانه میگم،  بچه واقعا نعمته اما به حدی زحمت داره که بعدش به خودت میگی من چرا اینقدر واسه بچه دار شدن عجله داشتم

نمیدونم تو چند سالته، من اون موقع ۲۹ ساله ام بود، اما باز میگم کاش بیشتر تفریح میکردم

منم الان حدودا هفت ماهی میشه 

همزمان با من جاریم هم واسه بارداری اقدام می‌کرد،  یه سال و نیم توی اقدام بود 

یهو زد و مامانش باردار شد😆 این دقیقا ماه بعدی که فهمید  مامانش باردار شده، باردار شد،  چون دیگه واقعا بیخیال شده بود،  میگه فقط یه بار رابطه داشتم 

الان دخترش و خواهرش ۴۰ روز اختلاف سنی دارند

ببین من سابقه نداشت پریودم عقب بیفته،اولین بار ده روز عقب افتاد، رفتم ازمایش، تا جواب آماده بشه، پری ...

آره دیگه واقعا بیخیالش میشم چون به هرکی میگم میگه ماهی ک بیخیال شدم باردار شدم 😄هر وقت شد شد ،عجله ندارما ولی میترسم یه وقت مشکلی باشه ک بخایم خیلی انتظار بکشیم از این میترسم ،فعلا زیر نظر دکتر نرفتم فقط یه بار بخاطر لکه بینی سونو داخلی انجام دادم گفت مشکلی نداری ولی خودم فک میکنم تنبلی تخمدان دارم چون علائمشو دارم کلا پریودام نامنظمه نمیدونم چرا توی سونو چیزی نشون نداد 

ورزش کن، خودت رو سرگرم کن, از رابطه لذت ببر  اکثر خانم ها بعد چند ماه باردار میشن،  دوست ...

ی سوال عزیزم

وقتی کسی تو اقدامه می تونه ورزش کنه 

اگه باردار شده باشه و هنوز موعد پریودیش نرسیده باشه که آزمایش بده  ضرر نداره برای جنین 

آخه من یکسال تو اقدامم میخام برم روی تردمیل میترسم باردار شده باشم و بیفته

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️