2777
2789
اصلااااا...پسرا همشون همینن بفهمن هوا ورشون میداره بعد که ازدواج‌کردی حتی دوستتم داشته باشه ولی میزن ...

اگه ده سال باشه که دوسش داشته باشی چی؟

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خانواده هام به جز بابای من اره فهمیدن

بعدش چیشد؟ اخه چرا این کارو کرد؟ یعنی بهش گفتی دوسش داری اونم رفت به همه گف؟!

ببین زیر صفر درصد...الان قانع شدی واسه اینکه منصرف شی؟

چرا؟فقط و فقط چون آشناس...چشمتون تو چشم همه...یه درصد فکر‌کن حسش مثل تو نباشه...بعدها ازدواج کنه...یا تو ازدواج کنی...اصن یجوریه

من چندسال پیش میخاستم همچین حرکتی بزنم دوستم منصرفم کرد نمیدونم چرا میگفتم داره حسودی میکنه😑 ولی درکل منصرف شدم الان میفهمم چقد به نفعم بوده

بعدها فهمیدیم یکی رو میخواسته ازدواج کرد رفت منم تازه نامزد کردم ولی  یه درصدم بهش فکر نمیکنم 

بعدش چیشد؟ اخه چرا این کارو کرد؟ یعنی بهش گفتی دوسش داری اونم رفت به همه گف؟!

بهش گفتم دوسش دارم و اونم از قبل متوجه شده بود وقتی گفتم اصلا اقدامی نکرد که هیچ ..بی محلی هم بهم کرد و خردم کرد و بعدا هم مادرش یجورایی گفت ازدواج با خانواده من منتفیه

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟
ببین زیر صفر درصد...الان قانع شدی واسه اینکه منصرف شی؟ چرا؟فقط و فقط چون آشناس...چشمتون تو چشم همه. ...

گاهی اوقات رفتارهایی نشون میده که میشه گفت بر حسب علاقه ست، اما اگه اونم همین فکرایی که گفتیو کنه و هیچوقت پا پیش نذاره چی؟:)

بهش گفتم دوسش دارم و اونم از قبل متوجه شده بود وقتی گفتم اصلا اقدامی نکرد که هیچ ..بی محلی هم بهم کر ...

قبل از اینکه بهش بگی رفتاراش چطور بود؟

قبل از اینکه بهش بگی رفتاراش چطور بود؟

قبل اینکه بهش بگم تو مهمونی خونه ای رو که تازه ساخته رو نشونم داد و یجوریی نگام میکرد انگار منو میخاد...خدایی ضایع شدم خدایا سر کسی نیار...افسوس به این شانس

قبل اینکه بهش بگم تو مهمونی خونه ای رو که تازه ساخته رو نشونم داد و یجوریی نگام میکرد انگار منو میخا ...

الان چی؟ میبینیش؟

گاهی اوقات رفتارهایی نشون میده که میشه گفت بر حسب علاقه ست، اما اگه اونم همین فکرایی که گفتیو کنه و ...

درکل اون پسره...اونی که باید پاپیش بزاره اونه...اصلا وظیفشه

فوقش میگی نه و تموم میشه میره 

ولی اگه فکر میکنی مطمئنی از حسش ...یکیو واسطه کن 

خودت مستقیم نگو

الان چی؟ میبینیش؟

بعضی وقتها میبینمش بخاطر رفتاری که باهام داشت عشقش از دلم رفته..ولی خداکنه هیچ وقت همسر ایندشو کنارش نبینم دل ندارم ...خوشبخت بشه فقط نبینمشششش