آرتیح مدیر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3355 عنوان روزه گرفتن سیزده بدر | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 20 پست سلام سیزدتون شیک و عالی ببینید ما قرار نبوده سیزده بدر جایی بریم چون هم ماه رمضونه و یکی از فامیلامون عزادارن ولی الان یکی از فامیلامون اومدن گفتن بیاید ظهر بریم بیرون و منم روزه ام 😐 چ کنم؟ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1402/01/13 | 10:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3355 تو این سرما اصلا نمیچسبه سیزده بدر اره چ برسه ب شب زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3355 خب برو. مامانم اینا روزن کل این مدتو بیرون بودن. بعد اذان ظهر میرفتن ن کنسل شد😂 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
arshidaaaaa عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 1977 بچه ها پارکا میزارن برین واسه کباب اینا؟ ححقیقتشو بخوای تو شهر خودتون، خوب جالب نیست، برید یه شهر دیگه یه جایی با فاصله ای که روزتون خود بخود باطل بشه و بتونین بخورینروزه خوری در ملا عام ایراد داره، بهتره راه درستو برید.
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3355 ححقیقتشو بخوای تو شهر خودتون، خوب جالب نیست، برید یه شهر دیگه یه جایی با فاصله ای که روزتون خود بخود ... آره ولی بعضیا شرایطشو ندارن خارج بشن از شهر بهتره ناهار بخورن بعد برن زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
کجولم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 2507 ساعت ۳ برید افطار هم بیرون باشید وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
amir_abass عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 1978 برو ولی رو تو نگهدار بعدا افطار کن 🚫لایک نکنید🚫 اقاهستم آقا هستم