من 30 سالمه لیسانس صنایع دارم 4 ساله ازدواج کردم بچه ندارم و فعلا قصد بچه دار شدن ندارم شاغلم در دولت و از شغل و درآمدم راضی هسم. رشته صنایع رو دوست ندارم. شغلم مرتبط با رشته تحصیلیمه. به نظرتون کار عاقلانه ای هست که در همین رشته برای ارشد و دکتری بخوام ادامه بدم. البته اگه بخوام ادامه بدم فقط دانشگا های خوب میخوام بخونم و این یعنی باید رتبه زیر سیصد بیارم که مبدونید کار راحتی نسیت مخصوصا برای من که 8 ساله از درس دورم. نظرتون چیه؟
انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اگه بتونی هم کار کنی هم درس بخونی کنار هم.خیلی هم خوبه.اگه توی شغلت هم موثره که چه بهتر
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چون شغل دولتی داری و خیالت راحته من جات بودم دیگه تو رشته ای که دوست ندارم ادامه تحصیل نمیدادم، هنر یا رشته ای که دوست دارمو حالا چه دانشگاه چه خارج از دانشگاه یاد میگرفتم
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
ولی کارت رو کنار نزاریاااا هیچی مث کار و درامد و استقلال برای زن مهم نیست به نظرم
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دوستان کار رو قرار نیست ول کنم برای بچه هم فعلا همسرم موافق نیست از نظر مالی هم آمادگیشو نداریم. درمورد رشته مورد علاقم هم، راستش نمیدونم به چه رشته ای علاقه دارم دقیقا اما میدونم به حوزه علوم انسانی و هنر بیشتر از مهندسی علاقمندم. اما اگه بخوام بخونم باید باز برم از لیسانس شروع کنم که این برام یه کم سخته لیسانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه بودم
انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن