nilmah_rahimi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 444 عنوان رنگ موی بدون دکلره قشنگ🥺 5249 بازدید | 11 پست بچه ها اگه رنگی یا ترکیب رنگی که بدون دکلره قشنگ میشه و قرمزی نداره تجربه دارید بفرستید با عکسش و یسوال دیگه اینکه رنگ مو خیلی اسیب میزنه؟ چیکار کنم اسیبش خیلی کم شه چون موهام سالمه نمیخام داغون بشه هر کی میتونه کمک کنه😘❤ اشتباه ما کجا بود! 1402/01/11 | 17:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_تاریک عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 4304 من بلوند کاکائویی تیره گذاشتم راضیم نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
nilmah_rahimi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 444 من بلوند کاکائویی تیره گذاشتم راضیم میشه عکسشو بذاری یا عکسی که شبیش باشه اشتباه ما کجا بود!
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3568 رنگ موهای سریNخیلی قرمزمیشن،،رنگ موی دودی قرمزیش کمتره،،رنگ موهایی که ازشماره ۶بالاترن بدون دکلره قهوهای وقرمزمیشن،،رنگ دودی۵یا۶بگیربازیتونی قاطی کن
nilmah_rahimi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 444 اها قشنگه ولی تیرس من روشن تر میخوام ک قیافم باز بشه اشتباه ما کجا بود!
ماه_تاریک عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 4304 خب میتونی روشنتر بگیری من تیره دوست داره چون بدون دکلره هست به مرور زمان رنگ روشن بد میشه نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
nilmah_rahimi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 444 رنگ موهای سریNخیلی قرمزمیشن،،رنگ موی دودی قرمزیش کمتره،،رنگ موهایی که ازشماره ۶بالاترن بدون دکلره قه ... چه رنگی میشه ترکیبش؟ از قرمزی متنفرم ی رنگی میخوام که هم روشن باشه هم حالت بور طبیعی باشه قرمزی نداشته باشه اشتباه ما کجا بود!
nilmah_rahimi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 444 خب میتونی روشنتر بگیری من تیره دوست داره چون بدون دکلره هست به مرور زمان رنگ روشن بد میشه زیادم روشن نه ولی این رنگی خیلی دوس دارم ولی قرمزی توش نباشه🥺 اشتباه ما کجا بود!
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3568 چه رنگی میشه ترکیبش؟ از قرمزی متنفرم ی رنگی میخوام که هم روشن باشه هم حالت بور طبیعی باشه قرمزی نداش ... این رنگ اونقدروشن نمیشه،،بااکسیدان شماره۱ یه حالت خرمایی طورپیدامیکنه،،
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3568 این رنگ اونقدروشن نمیشه،،بااکسیدان شماره۱ یه حالت خرمایی طورپیدامیکنه،، چندسانت رنگ بنفش هم قاطیش کنی قرمزیشو میگیره،،امااین عکسایی که گذاشتی بادکلره اینجورین
nilmah_rahimi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 444 چندسانت رنگ بنفش هم قاطیش کنی قرمزیشو میگیره،،امااین عکسایی که گذاشتی بادکلره اینجورین اره منم فکر میکردم با دکلرس ولی یکی از فامیلامون گذاشته بود گف بدون دکلره واسش دراوردن دقیقا رنگ همون عکس ک گذاشتم بود خوشم اومد اشتباه ما کجا بود!