2454
2561
عنوان

فاز این کاربرهایی که..🙄

372 بازدید | 23 پست

مینویسن یکی بیاد حرف بزنیم و بعد قفل میکنن وقتی درخواست هم میدی قبول نمیکنندچیه؟!! یکم قبل دوتا داشتیم بعد ۳ دقیقه تاپیکشونو هم حذف میکنن واقعا فازشون چیه ؟

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2564

ینی شما رفتی درخواستم دادی قبول نکردن؟ انقدر بیکاری؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
2456

حس میکنم مردن😐😂

❌امضام خونده شه❌ از وقتی که یادمه همیشه جنسیت پسر رو میکوبیدن تو سر من! اگه پسر بودی چه میدونم هوای باباتو داشتی و...همه این حرفا باعث شد خانوادم از من و خواهرام دلسرد شن! به جرم دختر بودن خیلی کارهارو نکردیم! منو به یه جایی رسوندن که قبول کردم دختر بودن به هیچ دردی نمیخوره! از یه جایی به بعد متوجه شدم به جای گریه فقط سیگار ارومم میکنه!از یه جایی به بعد متوجه شدم هیچ تمایلی به مردا ندارم! از یه جایی به بعد متوجه شدم روحیه ام خشنه و هیچگونه احساسات دخترونه ای ندارم! از یه جایی به بعد متوجه شدم هیچ علاقه ای به عروسک ها ندارم! از یه جایی به بعدم شدم عاشق یه دختر! دختری که بازم به جرم دختر بودنم ازم گرفتنش🖤 اره من جسمم دختره! ولی روحم بابت این اتفاق ها پسر شده و هرگز باعث و بانیشو نمیبخشم... شما با بچه هاتون اینکارو نکنید🙂بذارید از دختر بودن خودشون لذت ببرن...اونارو محدود نکنید🙏🏻 💎نویسنده💎  وزن اولیه:  106🔒 فعلی: 89🔒 هدف: 60🔒 در انتظار تثبیتی شدن... ،اااد. ا   افوزایش وزن
2568