2777
2789
فعلا تا چند نفر مثل شماها هست از توسری خوردن خودش لذت میبره این مملکت ارزوی ازادی رو که هیچ حرف منطقی زدنو باید به گور ببره ....انقدر قشنگ مغزهاتونو شستشو دادن که خودتون هم این چرندیاتو باور دارین ...برو خارج ببین احترام یعنی چی ازادی و امنیت یلنی چی تا بفهمی تو چه دنیای متوحشی داری زندگی میکنی عزیزم
سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
عجیبه واقعا تجربیات یه عده در مورد کشورهای دیگه اندازه فیلمهای پورنوه بعد بحث جامعه شناسی میکنن 😄😄
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یه کم تحقیق کنید میبینید حجاب تو همه ادیان اومده ولی به مرور زمان کمرنگ شده من خودم یه جا خوندم تو دین یهود زنی که ازدواج میکنه شرایط حجابش مثل ماست باید رعایت کنه ولی هممون میدونیم دین یهودو دستکاری کردن بخاطر همینه دینهای دیگه میان تا تذکر بدن و بگن کتاب خدا رو دستکاری کردن تمام کتابهای آسمانی مقدسه ولی ما آدمها به مرور زمان خودمون هی تبصره میزارم و کم کم دینو عوض میکنیم بخاطر اینکه کتابهای آسمانی دستکاری میشد کتاب آسمانی جدید میاد تا کمکمون کنه ولی حجاب تو همه ادیان اومده
بله در همه ادیان هست ولی هیچکس مجبور نیست افکار مقدس مابانه داشته باشه. این فقط و فقط و فقط یک انتخاب شخصیه، همین. فلسفه بافی نداره.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد