سلام
ببینید قیمه رو نباید توی زودپز درست کنید، مواد اولیه اتون باید مرغوب و تازه باشه.
چند نکته برای خوشمزه تر شدن قیمه:
قبل از پخت گوشت رو توی یه ظرف بریزید و دو سه تا جوش که خورد و روی ظرف کف و...جمع شد گوشت رو بشورید و بعد شروع به پخت کنید
پیاز رو نگینی و ریز و همراه گوشت و دنبه سرخ کنید که بوی بد دنبه و گوشت رو ببره، بعد ادویه
بعدش حتما ۲ الی ۴ حبه سیر ریز خورد کنید و اضافه کنید
لپه ها رو از قبل بپزید و مدام کف روش رو بگیرید
برای قیمه ابتدای پخت اصلا آب نریزید، بلکه پوره گوجه استفاده کنید.
قیمه حداقل باید ۴ ساعت توی قابلمه بپزه، اگر تا ۶ ساعت هم شد که عالیه
بهتره چوب دارچین و هل و گل محمدی رو مستقیم توی قیمه نریزید بلکه یه کوچولو، خیلی کم توی هاون بکوبید، توی یه تکه پارچه نازک مخصوص آشپزی بریزید و توی قیمه بندازید که فقط عطرشو به قیمه بده، اگر هم اون پارچه ها رو پیدا نکردید جوراب پارازین خیلی نازک بخرید، دو سرش رو با قیچی جدا کنید، چیزایی که گفتم توش بریزد و دو سرش رو گره بدید
مهم ترین ادویه قیمه فلفل قرمز هست که جایی نمیگن اینو، فلفل قرمز مرغوب به مقدار کم طعم قیمه رو بینظیر میکنه