2410
2553
عنوان

سرطان بدخیم کبد درمان نداره؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 45 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

توهم رومن ریپ نزن بچه متونی نزاری 

وا این چ حرفیه . همه ک از سرطان نمیمیرن . ما داشتیم والا خیلی هم اوکی درمان شدن . شما بهتره دهنتو ببندی و منفی بودنتو ب دیگری انتقال ندی 

اصلا نگاش میکنیم بغض خفمون میکنه، چطوری خداحافظی کنیم😭😭😭

ابجیه گلم از قدیم گفتن 

مریض سخت نمیمیرد ، اجل برگشته میمیرد 

پسرعموم و دوستش باهم سرطان داشتن پسرعموم خوشخیم اون بدهیم ، الان پسر هموم زیر خاکه ، هزاران مرتبه شکره الله اون پسر کامل درمان شد و دوتا بچه داره 

فقط از خدا لخواین ، حتما براش چله آیت الله حق سناس بگیرین 

با شیمی درمانی کاملا خوب میشه ب امید خدا و معجزه ی اقام ابوالفضل العباس ع

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

اگه پخش نشده باشه در بدنش توده رو برمیدارند و شیمی درمانی میکنن انشاله خوب میشه کبد میتونه خودش دوباره بسازه باید اسکن کنند ببینند به جایه دیگه سرایت نکرده باشه

2456
چرا انقدر سرطان زیاد  شده چرااااا؟

سوال منم هست 

فقط یادمه دکتر سمیعی این روزا رو پیش بینی میکرد 

گفت سونامی سرطان برای ایرانیا در پیشه

حالا به خاطر آلودگی هواست یا خورد و خوراکا خدا میدونه

کاملا حالش خوب بود، یهو بی اشتها شد و سرگیجه گرفتو و حالت تهوع بعدشم زرد شد، دکترای شهر چالوس که زند ...

گلم علم انقد پیشرفت کرده الان سرطان سرماخوردگیه نگران نباش شیمی درمانی میکنه خوب میشه😍

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
سوال منم هست  فقط یادمه دکتر سمیعی این روزا رو پیش بینی میکرد  گفت سونامی سرطان برای ایر ...

همش از اعصاب هست و استرس هوای آلوده تغذیه هورمونی و داغون یر باعث و بانیش لعنت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
2669