2454
2494
عنوان

اگه خاله و داییتون ۱۴ تا بودن ..

1259 بازدید | 111 پست

اگه یه عده فامیل بیخود داشتین (خاله و دایی و زن و بچه هاشون) ۱۴ تا خاله و دایی داشتین که خانواده مادریتون پرجمعیت بود و ازنظر فرهنگی دارای فقر فرهنگی بودن حاضر بودین به باباتون بگین که تو جلسه خاستگاری به خانواده پسر بگه به جای گرفتن عروسی یه سفر حج ببره و برید سرخونه زندگیتون؟

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره صد درصد

من همون کاربر قدیمی هستم..یه کرمی دارم تاپیکام شناسایی شدن میام زودی اکانتمو حذف میکنم..بعد در به در دنبال سیم کارت برا ثبت نام نی نی سایت میگردم😈😈عاشق شوهرمو زندگیم هستم💓💓زندگیم خیلییییییی خوبه خداروشکرررر🌹🏵️فقط یه کرمی دارم به اسم کرم درون که زیادی فعال و شیطون و باجنبه هستم.سنم خیلی بزرگه چیزی نزدیک به ۳۰ولی کودک درون و روحیم نزدیک به بچه ۵ساله هسش😑😈😈..دنیا دوروزه الکی بحث نکنین..تا زنده هستین بخورین و بیاشامید ولی گریه و غم و غصه و ناراحتی نفرمائید..باتچکر✋😄
2456

نه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
2496

اره.اصلاسفرحجم نشدایران گردی کنن.چه میدونم ماشینی چیزی بخرن.چرابایدیه عده که دوسشون ندارم بیان بخورن وبعدشم هرجانشستن ابروببرن وپشتم حرف بزنن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صرفنظر کامل از اخلاق فامیل ها بکن اول ببین خونه خدا رو دوست داری یا یه لباس عروس پوشیدنه چند ساعتی .من حتی ممکن بود بگم کربلا به جاش بریم خیلی هم مذهبی نیستما اما واقعا بعضی کارها ...نمی‌دونم چطوری بگم .من باشم حج وانتخاب میکنم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
خوبه ، ولی بعد ازدواج مسئله رفت و آمده. بهتره با مشاوره خانواده حرف بزنی

نمیخام باهاشون رفتو آمد کنم

تو خونه ی پدریم عید به عید بیشتر میبینمشون روزای عادیم شاید ۳ ماه به ۳ ماه ببینمشون شایدم نبینمشون ولی بسیار بسیار بی فرهنگ هستن ما زمین تاآسمون باهاشون درتضادیم

دلیل

چن هرچقدم پذیرای و عروسی خوب باشه این ملت فقر فرهنگیشونم زیاده بازم میخان حرف دربیارن....بجای مراسم نمایش عروسی یکاری میکردم خوش بگذره و مکه ای ک خیلیا تو پیری هم نمیتونن برنو تو اول ژندگیمون میرفتم

البته اینم بکم عروسی هم نگیری این ملتتتت ی عالمه حرف تااخر عمرت میخان دربیارن😑😑

من همون کاربر قدیمی هستم..یه کرمی دارم تاپیکام شناسایی شدن میام زودی اکانتمو حذف میکنم..بعد در به در دنبال سیم کارت برا ثبت نام نی نی سایت میگردم😈😈عاشق شوهرمو زندگیم هستم💓💓زندگیم خیلییییییی خوبه خداروشکرررر🌹🏵️فقط یه کرمی دارم به اسم کرم درون که زیادی فعال و شیطون و باجنبه هستم.سنم خیلی بزرگه چیزی نزدیک به ۳۰ولی کودک درون و روحیم نزدیک به بچه ۵ساله هسش😑😈😈..دنیا دوروزه الکی بحث نکنین..تا زنده هستین بخورین و بیاشامید ولی گریه و غم و غصه و ناراحتی نفرمائید..باتچکر✋😄
چرا

بعدش ارزو  به دلت میمونه لباس عروس نپوشیدی

چرا برا یه عده که فقر فرهنگی دارن به قول خودت باید شبی که رویایی بوده برات رو خراب کنی اهمیت نده 

(آدم‌ها هر جایی (جوری) که هستند را خوش ندارند»؛) 
صرفنظر کامل از اخلاق فامیل ها بکن اول ببین خونه خدا رو دوست داری یا یه لباس عروس پوشیدنه چند ساعتی . ...

من برام مهم نیس لباس عروس

حوصله آرایشگاه و بزک دوزک و استرس و اینکه مراسم به بهترین شکل دربیادو ندارم و حرفای خاله زنکی که بیان پشت سرم کلی لوغاز بخونن