2410
2493
عنوان

دیگه نمیتونممممممممم

580 بازدید | 31 پست

بعد دو سال زندگی عاشقونه، فهمیدم خیانت کرده بهم...

خدایا منو بکشششش

شوهرمه

منکر میششششه

کاربر قدیمی _____________ ره پنهانی میخانه نداند همه کس، جز من و ساقی و شیخ و دو سه رسوای دگر
از،کجا فهمیدی 

عکس به دختر توی گوشیش دیدم

گفت نتی هست از گروه دانلود کرده، بعد چند روز همون دختره رو توی بازار دیدم.

عکسه ناجور بود. گفتم گروه رو بیار نشونم بده، گفت لفت دادم

کاربر قدیمی _____________ ره پنهانی میخانه نداند همه کس، جز من و ساقی و شیخ و دو سه رسوای دگر

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456
2496
خدا کمکت کنه گلم ولی سعی کن حرص نخوری حالا دختره از نظر ظاهری چجوری بود؟

قیافه متوسط 

ولی در حد من نبود، اخه بیشرف چی کم گذاشتمممم؟  

مردا یی که خیانت میکنن معمولا میرن سراغ کسی خیلی پایینتر از زن خودشون 

چرا اخه؟

قیافه متوسط  ولی در حد من نبود، اخه بیشرف چی کم گذاشتمممم؟    

یعنی چی کم گذاشتم،،،اونه که جواب باید پس بده،،،حتی اگه تو همه چی کم گذاشته باشی بازم مجوز خیانت به طرف مقابلت نمیده

چهارده فروردین چهارصد و دو تصمیم گرفتم که چهارده اسفند چهارصد و دو پنجاه و هشت کیلو باشم 💪
عکس به دختر توی گوشیش دیدم گفت نتی هست از گروه دانلود کرده، بعد چند روز همون دختره رو توی بازار دید ...

خب میگفتی دیدمش اصلا جلوی دختره. و میگرفتی به اونم میگفتی که فهمیدی یه جوری میترسوندیش که خودشو جمع کنه

خب میگفتی دیدمش اصلا جلوی دختره. و میگرفتی به اونم میگفتی که فهمیدی یه جوری میترسوندیش که خودشو جمع ...

من دختره رو که دیدم خشکم زد.اب دهنم رو به زور قورت دادم. نزدیک بود وسط بازار سکته کنم. باورم نمیشد شوهرم خیانت کرده باشه