2454
2494

بهش گفتی فلان کارو کن میگه اگه برام این کارو کنی منم این کارو میکنم برات تازه کامل ام خودمو در اختیارت میزارم ؟؟؟ 

نمیدونم چرا حس میکنم در اختیار گذاشتن یعنی  چیز بد و منحرفانه 

شایدم منظورش اینه کمک میکنم بهت ها ؟؟! 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456
شاید منظور هر کاری بگی میکنم

خودمم ۲ تا منظور اومد تو ذهنم یکیش این بود

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

هر چی هس من بدم اومد 

رک و منطقی هستم،  به وجود کارما توسط انسان معتقدم  چون انسان طبیعت رو می‌سازه، با وجود قدرت، انسان هر فکری رو میتونه عملی بکنه انسان قوی، به افکارش عمل میکنه و اونها رو جزعی از داشته هاش میکنه، من بر اساس ذهنیت و باور های خودم زندگی میکنم و هر انسانی تا زمانی که به من صدمه نزده، حق انتخاب و زندگی بر افکارش رو داره اونقدری منطقی صحبت میکنم ک میتونم تا خود صبح باهات بحث کنم پس وادارم نکن که بهت نشون بدم چ حرف هایی رو میتونم با زبونم، بازی و یه الگو بهشون بدم، گاهی وقتا تغیر میتونه خوب میشه منتظرم سناریو های ذهنیم رو زندگی کنم... 
2496
از بس منو تو منحرفیم😂😂😂

ذرت مکزیکی جون من که منحرف شدم تجسم ام کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅

وا  معمولا این جمله رو دخترا باید بزنن:/

😂😂😂😂وا

شاخه ی همخون جدا مانده ی من! آسمان تو چه رنگ است امروز؟ آفتابیست هوا؟ یا گرفتست هنوز؟ من در این گوشه که از دنیا بیرون است ، آسمانی به سرم نیست. از بهاران خبرم نیست . آنچه میبینم دیوار است...
اختیارات مردا کلا مربوط به پول و تصمیم گیری  منظورش اینه از پشت فرمون میاد کنار میزاره شما تصم ...

اععععع خب خوبه کهههههه آهان مرسیی 

بستگی داره کی هست چه نسبتی داره

شاخه ی همخون جدا مانده ی من! آسمان تو چه رنگ است امروز؟ آفتابیست هوا؟ یا گرفتست هنوز؟ من در این گوشه که از دنیا بیرون است ، آسمانی به سرم نیست. از بهاران خبرم نیست . آنچه میبینم دیوار است...

😂😂😂😂

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن