دوستان من پدر شوهرم یک روز قبل از عید متوجه شدیم تومور مغزی داره فرداش هم جراحی شد .دو روز بستری بود و الان آوردیم خونه . ولی سمت چپش به هیچ عنوان کار نمیکنه حس داره ولی هیچ حرکتی نداره . گفتن طبیعیه و بهتر میشه ولی با توجه به سنش که ۷۰سالشه به نظرتون فرقی میکنه کسی تجربه ای داره ؟من چون مادرشوهرم فوت کرده و تموم کارهاش با شوهرم و برادرش هست واقعا موندیم چیکار کنیم .کنترل ادرار نداره .واقعا شرایط خیلی سختیه 😞
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بله بهتر ميشه رفته رفته يكى از دوستان همسرم پسر جوون همين مشكلو داشت خدا رو شكر عمل كرد چند وقتى طو ...
ممنونم عزیزم . نمیدونی تقریبا چقدر زمان میبره بهتر شدنش؟
وقتی جواب پاتولوژی اومد متوجه شدیم سرطان ریه متاستاز شده به مغز و باعث تومور شده. و الان مشکل سرطان ریه هم اضافه شده . دست و پاشم به هیچ عنوان تا الان حرکت نداده