خاستگاری که خانوادش از ۵ /۶ سال پیش براش لباس شویی . یخچال و جارو برقی و تلوزیون و چند تا ازین وسیله های اولیه که برا پسره گرفتن چیه ؟؟؟
ازین لحاظ که واینستادن نظر عروس رو بپرسن خود سر رفتن گرفتن و الان دیگه اونا مد نیست یه جورایی خوبن ها شیک ان اما اوشن های که لوازم برقی اللن دارن رو نداره
"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)
از نظر من اگه عروس جهیزیه اش را به سلیقه خانواده داماد میخره ، اونا هم به سلیقه عروس بخرن.
والا
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم.
الان تو این وضع گرونی همش باید ذهن طرف درگیر خرید اونا بوده
من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
نمیشه چیز خواصی گفت ولی خب اونا هم فکر اینده رو کردن یعنی اقتصادی فک کردن دیدن پولی تو دستشونه رفتن چیزایی ک نیازه رو گرفتن ک بتونن فردا روزیی ی مرحله جلوتر باشن
زندگی من اینطوریه که مثل روانشناسا صحبت میکنم مثل روانیا عمل میکنم😊😂
من خواهرزاده ام باخانومش دوست بودن.خواهرزاده ام با خواهرم رفتن وسیله گ فتن دخترو نبردن وهرچه خودشون خواستن خریدن دخترخانم هم اعتراضی نداشت. سخت نگیر کار خوبی کردن والا
پس یعنی عروسه از وسیله های ۴/۵ سال پیش استفاده کنه
ااره
خیلی از مامانا وقتی دخترشون ۱۴_۱۵ساله میشه شروع میکنن به جهیزیه جمع کردن
اونجا مشکلی نیس
دنبال بهونه ای ها
من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم