nazanin007 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6225 عنوان بچه ها کمک 🤦 183 بازدید | 26 پست داشتم آشپزی میکردم 🧑🍳🫕یهویی روغن پاچید روی🤦 این پالت های چوبی 🤣الان هر غلطی میکنم پاک نمیشن 🧽کسی می دونه باید چه کار کنم تمیز بشه ❗❓ 1402/01/07 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 با لیف 😂😆 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
nazanin007 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6225 با لیف 😂😆 شک نکن 😐 مامانم منو با کیسه و روشور دار میزنه
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 شک نکن 😐 مامانم منو با کیسه و روشور دار میزنه 😂😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 نخند یه راهنمایی کن با لیف ولی یواش رو دیوار بساب با اب معدنی... منکه امتحان کردم جواب داد. ببین زور نده به دیوار تا خش نگیره ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
nazanin007 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6225 🤣🤣🤣 بخدا تقصیر من نبود 😐 یهویی روغن داغ شد پاچید
kim_jisoo عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 5107 بخدا تقصیر من نبود 😐 یهویی روغن داغ شد پاچید آره گلم اصلا خودتو ناراحت نکن تقصیر گاز بود ~INTJ~
nazanin007 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6225 با لیف ولی یواش رو دیوار بساب با اب معدنی... منکه امتحان کردم جواب داد. بب ... هی روزگار 🥺💔یه عمر لیف کش خودمون نبودیم حالا باید لیف کشی دیوار کنیم
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 هی روزگار 🥺💔 یه عمر لیف کش خودمون نبودیم حالا باید لیف کشی دیوار کنیم 🥲انا لله و انا الیه راجعون ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
nazanin007 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6225 🥲انا لله و انا الیه راجعون امیدوارم مرگ پر آرامش تجربه کنم مرگی بی جارو دستی
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13532 امیدوارم مرگ پر آرامش تجربه کنم مرگی بی جارو دستی و دمپایی 😂😂😂 سلاح فتاک ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•