2410
2553

بااینکه خیلیییی پرخوری نمیکنم زیاد اهل غذانیستم ولی نمیدونم چراوزن‌اضاف میکنم همیشه براافطار شربت درست میکردم امسال  دیگ‌درست نمکینم چیمار کنم وزنم‌کم‌بشه با روزه

اگه روبیکا داری هایلایتمو بخون توضیح دادم

❌امضام خونده شه❌ از وقتی که یادمه همیشه جنسیت پسر رو میکوبیدن تو سر من! اگه پسر بودی چه میدونم هوای باباتو داشتی و...همه این حرفا باعث شد خانوادم از من و خواهرام دلسرد شن! به جرم دختر بودن خیلی کارهارو نکردیم! منو به یه جایی رسوندن که قبول کردم دختر بودن به هیچ دردی نمیخوره! از یه جایی به بعد متوجه شدم به جای گریه فقط سیگار ارومم میکنه!از یه جایی به بعد متوجه شدم هیچ تمایلی به مردا ندارم! از یه جایی به بعد متوجه شدم روحیه ام خشنه و هیچگونه احساسات دخترونه ای ندارم! از یه جایی به بعد متوجه شدم هیچ علاقه ای به عروسک ها ندارم! از یه جایی به بعدم شدم عاشق یه دختر! دختری که بازم به جرم دختر بودنم ازم گرفتنش🖤 اره من جسمم دختره! ولی روحم بابت این اتفاق ها پسر شده و هرگز باعث و بانیشو نمیبخشم... شما با بچه هاتون اینکارو نکنید🙂بذارید از دختر بودن خودشون لذت ببرن...اونارو محدود نکنید🙏🏻 💎نویسنده💎  وزن اولیه:  106🔒 فعلی: 89🔒 هدف: 60🔒 در انتظار تثبیتی شدن... ،اااد. ا   افوزایش وزن

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2564
2456
سحری شیر و خرما بخور ، زولبیا بامیه اصلا نخور ، قند نخور، شیرینی اگه میخوری خیلی کم ، افطاری هم کم ب ...

سحری نمیتونم شیروخرما ولی برنجی چیزی باشه سعی میکنم خیلی زیاد نخورم انقدر حالم بد میشه بدون سحری

افطارهم‌ امسال واقعااا پرخوری نمیکنم فقط‌چندلقمه در حد هنوز‌شاید سیر نشدم 

عادت ندارم‌تاسحر چیزی بخورم فقط اگ‌چای بخورم همین 

م

سعی میکنم نخورم‌واقعا 

خرما بخور به جاش ولی اونم اندازه

هوس کردی زولبیا نخور کالریش بیشتر از بامیه 

بامیه یکی دو تا بخور اما نه‌ هر روز

غذاهات سعی کن زیاد چرب نباشه

چیزای شیرین و هله هوله و نوشابه اینا نخور

رعایت کنی وزنت نمیره بالا