2454
2494
عنوان

حس ششمی، من حاملم یا رد شده. خواهش میکنم یه حس 6 قوی بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 215 پست
میدونم که به زودی ازدواج سنتی می‌کنی شوهرت کارمند ساده ست. و باهاش خوشبخت میشی اما مواظب دخالت‌های م ...

میشه درمورد همسر آیندم / شغلش وضع مالیش و اینکه کی ازدواج میکنم بگی

دانشجوی پزشکی هستم به سوالات کنکور تجربی پاسخ میدم در حد توانم
خدا لعنتت کنه. سرکار گزاشتن هم گناهه. ماها هم راضی نیستیم. هرکس یه گرفتاری داشت تو این تاپیک. 

من حس واقعی مو گفتم دروغ نگفتم ولی قدرت خارق العاده ای ندارم هیچ کس ندارم این تاپیک ها رو باور نکنید

ان شالله حامله ست به دلم افتاده ولی بقیه سوالاشون مسخره بود

دروغ گفتی

اونی ک باید بره پی کارِش تویی

متاسفم برات

امیدوارم همین قدر مثل کسایی ک اضطراب دارن اینجا مستأصل بشی 

تا دیگ‌کسی رو قضاوت نکنی

کاربری گاهی دست دو نفره.                zey_rainbow  تووتمام پیام‌رسان ها صفحه دیوارکوبامه اگه شعر میخواید میتونید تو تاپیک ها تگم کنید یا اینجا بزنید روش ،   اگه کانال باب میل و عقاید شما نیست لطفا گزارش نزنید تازه برگردوندمش  https://t.me/blpoetry                                                   بچه هایی که دوقطبی و بوردر لاینن خوشحال میشم بهم پیام بدن یا تگم کنند ..... تاپیک های حس ششم برای دوستم بوده 😑😑😑 کاربری یمدت دست ایشون بوده   

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن خرافاتی

راست گفتن که نباید به هرکسی اعتماد کرد 

میشه واسم دعا کنید بزودی به حاجت دلم برم بیام اینجا تاپیک بزنم بلاخره منم به حاجت دلم رسیدم 😭😭😭💔😔🙏🙏توروخدا دعا کنیددددددد دلم خیلی اشوبه خدا یه نگاهی به منم بندازه 😭🙏
2456
بزن خرافاتی

خدا لعنتت کنه 

من ک فقط خواننده بودم دلم شکست. 

چ آدم مزخرفی هستی که با احساس مردم انقد راحت بازی میکنی

ایشالا ب سرت بیاد. 

لطفا تاپیک های دعا و ختم دسته جمعی و حاجت روایی و بورس و کسب درآمد تگم کنین 😘😘
خدا لعنتت کنه. سرکار گزاشتن هم گناهه. ماها هم راضی نیستیم. هرکس یه گرفتاری داشت تو این تاپیک. 

اسم خودتو و مادرت بگو سرکتای

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...
2496
من خواستم بگم هر چرت و پرتی رو باور نکنید حس ششم دروغه

خب از اول میگفتی چرا مسخره کردی مگه ما مسخره باباتیم 

میشه واسم دعا کنید بزودی به حاجت دلم برم بیام اینجا تاپیک بزنم بلاخره منم به حاجت دلم رسیدم 😭😭😭💔😔🙏🙏توروخدا دعا کنیددددددد دلم خیلی اشوبه خدا یه نگاهی به منم بندازه 😭🙏
حامله نیستی ولی به زودی دختر دار میشی 

وای چجوری ب خودت اجازه دادی ک مردم رو مسخره کنی؟؟ واقعا متاسفم

وزن شروع : ۸۰ قد :۱۶۳ وزن هدف اول:۷۵🥰 وزن هدف دوم : ۷۰ 😍 وزن هدف نهایی : ۶۵ ، من میتونم 💫🤍 تاریخ شروع رژیم : (۲۷/۱۱/۱۴۰۱) پنجشنبه وزن فعلی :۷۷.۸۵۰ (۹/۱۲/۱۴۰۱) سه شنبه
برید به خانم حسینی مراجعه کنید خیلی بهتره

رایگانه ؟