کاش میشد بفهمیم که چیشد یهو نه فیلم حال میده، نه آهنگ، نه بیرون رفتن، نه خونه موندن، هیچی حال نمیده، و همه صداها رو مختن، نمیدونم چرا ولی احساس میکنم 90 درصدمون دچارشیم
و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُردهایم :)! با افتخار آرمی،بلینکی و فن بیلی ایلیش هستم 💗✨ کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! . رنگ مورد علاقم بنفشه💜
مریم خانم 💖💞💖نیمه جانم ❤تو بهار منی💞 وقتی لحظه تحویل سال 💖قرآن میخوانی من محو صدای توام زیر رگبار بارون ⛈️بهاری 💞تو تابستان منی 💞تو هر ظهر داغ مرداد ماه💕💕پائیز من تویی💞 تو صدای خش خش برگا🍁🍂 زیر قدمات وقتی کنارت قدم میزنم💞💞تو زمستان منی💞 تو شب یلدا☃️🌨 وقتی دستت دور شونه ام پشت پنجره حافظ میخوانی و من محو صدای توام💕💞💞تو عزیز جان منی💝 جان جانان منی💝💞تو هر چهار فصل هر سال هر ماه هر روز هر شب هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس💝 💞همه کس منی💕💕 نفس منی💕💕 عزیزترین عزیز منی ❤❤❤❤
فک میکنی واقعا کاشت ناخن خوبه؟منی که چندین بار انجام دادم میگم سادگی بهتره
هرچی میکروب و ... هس جمع میشه هرچقد رسیدگی هم کنی بازم به ناخون خود ادم نمیرسه وای بحالت بخای ظرف بشوری یا آشپزی کنی منم گذاشتم کنار حیف نیس ناخونای خودم
شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی ❤️خدا❤️ پشت دره..... برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉 او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش