2454
2563
عنوان

بنظرتون این خانم ازدواج کرده ؟

789 بازدید | 38 پست

موهاش رو یدفه اینجوری رنگ کرده قبلا موهاش مشکی بود .پروفایلش هیچ عکس از ازدواج و شوهر و .. نمیذاره

چطوری تیکر بارداری واسه نی نی بذارم

رنگ کرده چ ربطی به شوهر داره:/

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571

چه ربطی ب ازدواج داره رنگ مو

دیگران را ببخش حتی زمانی که متاسف نیستند بگذار حق با آنها باشد اگر این چیزی است که به آن نیاز دارند برایشان مهر بفرست و خاموششان کن خودت را به کوته فکری دیگران گره نزن این سلامت روانت را از تو میگیرد💚🌿

بستگی به فرهنگش داره

شهر ما دختر مجرد نه ابرو بر میداره نه مورنگ میکنه

دیگه مو رنگ شده نشونه ازدواجه

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
2456

امروزه  رنگ کردن مو  دلیل متاهل یا مجردی نیست

گذشت قدیم  دخترا   معلوم بودن

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بستگی به فرهنگش داره شهر ما دختر مجرد نه ابرو بر میداره نه مورنگ میکنه دیگه مو رنگ شده نشونه ازدوا ...

خب اگه دختری ابروهاش خیلی پر و پیوندی هم باشه دست نمیزنه؟ببخشید شهرتون خیلی مذهبیه؟

2568
خیلی خوشگله و نازه عالیع چقدر با شخصیته

کارش اینه با مردای متاهل رابطه بگیره و زمدگیشونو از هم بپاشه آخرم جیبشونو میزنه و می‌ره

چطوری تیکر بارداری واسه نی نی بذارم