2581
2632
بستگی به فرهنگش داره شهر ما دختر مجرد نه ابرو بر میداره نه مورنگ میکنه دیگه مو رنگ شده نشونه ازدوا ...

کورد تشریف داری؟

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

خب اگه دختری ابروهاش خیلی پر و پیوندی هم باشه دست نمیزنه؟ببخشید شهرتون خیلی مذهبیه؟

ما یزد هستیم اصلاح صورت ومو رنگ کردن تو شهر ما برا دختر مجرد اصلا قشنگ نیست حتی خانم های بیوه ومطلقه هم تا مدت طولانی اصلاح نمیرن 

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
2603

اون زمان ما بود که تار سبیلتو صبح به صبح میشمردن

الان که عادی شده

دیروز یه ماشین تو جاده کنار ماشین م اوایساد 

هر کی ازش پیاده میشد موهاش یه رنگی بود

یه دختر 10 ساله با موی سبز یه دختر 14 ساله با موی آبی 

مامانشونم شرابی 

مرده هم مش طلایی داشت

خیلی بامزه بودن 

بستگی به فرهنگش داره شهر ما دختر مجرد نه ابرو بر میداره نه مورنگ میکنه دیگه مو رنگ شده نشونه ازدوا ...

ببخشیدشما از گذشته سفر کردید به اینده؟؟؟..  شهرتون فکر کنم تو دهه۶۰ گیر کرده

ما یزد هستیم اصلاح صورت ومو رنگ کردن تو شهر ما برا دختر مجرد اصلا قشنگ نیست حتی خانم های بیوه ومطلقه ...

اها انشالله روزی این تفکرات و عقاید از بین بره

چون ممکنه دختری به هوای رنگ مو و اصلاح عجله کنه واسه ازدواج و شاید دختری تا سن بالا نشه ازدواج کنه خب گناه داره مخصوصا اگه ابروهاش پر باشه

2640
ببخشیدشما از گذشته سفر کردید به اینده؟؟؟..  شهرتون فکر کنم تو دهه۶۰ گیر کرده

اگه الانم همه مثل دهه شصت بودن دنیا خیلی قشنگ تر بود

شهر ما برا عفت وحیای زن خیلی ارزش قائل هستن

البته که هر شهری هما جور آدم داره

ولی یزدی های اصیل خانوم هاشون خیلی با حیا هستن

خیلی از دخترا تا ازدواج نکنن گوشی ندارن وهیچ ارتباطی با نامحرم ندارن

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
اگه الانم همه مثل دهه شصت بودن دنیا خیلی قشنگ تر بود شهر ما برا عفت وحیای زن خیلی ارزش قائل هستن ا ...

این خوبه که حیا دارن  بقیه شهر ها دختره هم سن منه با ۱۲ نفر همزمان هست. رفیق خودمه دختره بیین توی شهرکمون. همزمان با ۱۲ نفره اون دوازده نفرم باهم دوستن ولی خبر ندارن هیچکدومشون که دوست دخترشون همزمان با ۱۲ نفره. ببین یعنی اینقدر نصیحتش میکنم گوشششش نمیدهههه. 

جدیدا. سیگار تفریحیم شروع کرده:)))) برگام ریخته بود

2456
اها انشالله روزی این تفکرات و عقاید از بین بره چون ممکنه دختری به هوای رنگ مو و اصلاح عجله کنه واسه ...

نه عزیزم فک نمیکنم دخترای اینجا خیلی با این موضوع مشکل داشته باشن

حتی بعد ازدواج هم وقتی بار اول اصلاح میرن ومو رنگ میکنن خجالت میکشن برن جلو بابا یا داداششون 

فرهنگ هرجا متفاوته دخترای یزدی اکثرا معخوض به حیا هستن😀

نه عزیزم فک نمیکنم دخترای اینجا خیلی با این موضوع مشکل داشته باشن حتی بعد ازدواج هم وقتی بار اول اص ...

یه خوبیه دیگه که داره اینه که طرف خیلی جلوه میکنه

الان خواهر ازدواج کرد خیلی چهره اش عوض شده بود 

ما هم یه رگمون یزدیه 

نه عزیزم فک نمیکنم دخترای اینجا خیلی با این موضوع مشکل داشته باشن حتی بعد ازدواج هم وقتی بار اول اص ...

من و بابام  باهم رفیقیم و حتی مامانم مامانم میگه سیبیلت بند بنداز میگم درد داره به زور میشه رو شکمم. منمم جون میدم اون زیر دارم خفه میشم این سیبیلم دارع بند میندازه 😂🤣🤣 یا بابام ارایش میکنم. نه ارایش در اون حد ها همون یه رژ و کرم همش قربون صدقم میره منم اعتمادشون نسبت بهم خراب نمیکنم تاحالا با هیچچچچ پسری نبودم. و از این فرصت که باهم اینقدر خوبیم استفادع میکنم پوششمونم بد نیست موهامون کامل بیرون نیست تا وسط سر