بستگی به فرهنگش داره شهر ما دختر مجرد نه ابرو بر میداره نه مورنگ میکنه دیگه مو رنگ شده نشونه ازدوا ...
کورد تشریف داری؟
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
اگه الانم همه مثل دهه شصت بودن دنیا خیلی قشنگ تر بود شهر ما برا عفت وحیای زن خیلی ارزش قائل هستن ا ...
این خوبه که حیا دارن بقیه شهر ها دختره هم سن منه با ۱۲ نفر همزمان هست. رفیق خودمه دختره بیین توی شهرکمون. همزمان با ۱۲ نفره اون دوازده نفرم باهم دوستن ولی خبر ندارن هیچکدومشون که دوست دخترشون همزمان با ۱۲ نفره. ببین یعنی اینقدر نصیحتش میکنم گوشششش نمیدهههه.
جدیدا. سیگار تفریحیم شروع کرده:)))) برگام ریخته بود
نه عزیزم فک نمیکنم دخترای اینجا خیلی با این موضوع مشکل داشته باشن حتی بعد ازدواج هم وقتی بار اول اص ...
من و بابام باهم رفیقیم و حتی مامانم مامانم میگه سیبیلت بند بنداز میگم درد داره به زور میشه رو شکمم. منمم جون میدم اون زیر دارم خفه میشم این سیبیلم دارع بند میندازه 😂🤣🤣 یا بابام ارایش میکنم. نه ارایش در اون حد ها همون یه رژ و کرم همش قربون صدقم میره منم اعتمادشون نسبت بهم خراب نمیکنم تاحالا با هیچچچچ پسری نبودم. و از این فرصت که باهم اینقدر خوبیم استفادع میکنم پوششمونم بد نیست موهامون کامل بیرون نیست تا وسط سر