2410
2494

سلام خانوما اونایی ک تازه جهیزیه خریدن یا درحال خرید هستین میشه بگین فرش چند متری خریدین واسه خونتون؟🙂😘

هنوز وقتش نرسیده

تم هاتون رو چی انتخاب کردی

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن  با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾سکوتِ ناشی از خودخوری کلمات... تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسند بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند...                         کاش موقع ثبت نام تو این سایت یه صفحه ای هم بود که میپرسید آیا دارای شخصیت و شعور خانوادگی هستید؟اون موقع خیلی از کاربرا نمیتونستند ثبت نام کنند🙃🕊               فرهنگیان قبول میشیم✔

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456

تازه عروس نیستم ولی خب دارم جهازمو اماده میکنم 

فرش ما اصولا ۱۲متری میخریم 

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند.       دوست گلم اگه دوست داشتی و هرجوری که اعتقاد داری برای حاجت ۹ساله ام  دعا کن مرسی مهربون❤️

اصولا12متری دیگ

ولی خب بستگی به آشپزخونه و اتاقها و.... هم داره میبینی 6یا9متری هم لازمه

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر چادری! 
2496
طوسی طلایی توچی

کرمی و طوسی دوس دارم یاسی هم خوبه بنظرم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن  با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾سکوتِ ناشی از خودخوری کلمات... تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسند بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند...                         کاش موقع ثبت نام تو این سایت یه صفحه ای هم بود که میپرسید آیا دارای شخصیت و شعور خانوادگی هستید؟اون موقع خیلی از کاربرا نمیتونستند ثبت نام کنند🙃🕊               فرهنگیان قبول میشیم✔