2454
2493
عنوان

مامان و بابام بدون من رفتن مسافرت:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 91 پست

بابا از زندگیت لذت ببر کنکور چیه بعدا این سالها برنمیگردن خودت که بچه زرنگی .والا من بدون خوندن دانشگاه دولتی چمران قبول شدم خودموازهیچی محروم نکردم

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت کل سال کار میکنه مادرم همینطور بهشون حق بده یه عید میخوان استراحت کنن برن تفریح شما بمون خونه درستو بخون اونام به استراحت و تفریحش ن برسن

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

اصلا امسال ۵ بار رفتن مسافرت باهاشون رفتم گفتم دیگه من عید هیچ جا نمیام داد و بیداد میکنن که تو درک نداری تو مثل یه بچه کوچیکی اونجا بیار بخون خب مردم تو کوه هم میرن درس میخونن بدون هیچ امکاناتی دکتر میشن اما تو این همه برات خرج کردیم حالا دو روز درس نخون

یه جوریم میگن خرج کردی انگار چیکار کردن کلا فقط پول آزمونم رو دادن کتاب تست و مشاور و ....همه رو با پول خودم دادم هیچی خرج نکردن بعد بهشون میگم کلاس میخوام برم میگن پول نداریم بعد الان رفتن یه ویلا که شبی نزدیک ۲ میلیون پورشه اونوقت کل کلاسی که من میخواستم بدم ۱و ۵۰۰ بود:/

2456
مشکل من مامان و بابامه قبل از اینکه برن هرچی از دهنشون دراومد به من گفتن خب الان تقصیر من چیه 

ول کن دیگه الان رفتن بهش فکر نکن پاشو درس بهون

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بنظرم نباید بری اگ درست واست مهمِ و اینکه حقم نداری بخاطر مسافرت رفتن اونا دلخور شی:/

خب منم چون درسم مهمه نرفتم بخاطر مسافرت اونهم ناراحت نیستم بخاطر حرفایی که بهم گفتن ناراحتم 

از اینم میترسم یه وقت قبول نشم بدتر بشه

2496
خب منم چون درسم مهمه نرفتم بخاطر مسافرت اونهم ناراحت نیستم بخاطر حرفایی که بهم گفتن ناراحتم  ا ...

بخون تلاشتو کن بقیش باخدا

شازده کوچولو میگفت:گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغرور بود،اما ماندنی بود.این بودنش بود که ،اورا تبدیل به گل من کرده بود:)                                                                                 #آنتوان_دونست_اگزوپری

نمیتونم بهت حق بدم

بعدم پسفردا یه شهر دیگه قبول بشی بری خوابگاه دیگه کل کارات با خود میشه،غذا پختن،لباس شستن و...

دیگه بچه نیستی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام علی(ع)

نه!

تقصیر مامان باباته

واقعا میگم

یه آرمی گرل که داره میدوئه ، پرواز می کنه ، اوج می گیره که برسه به آرزوهاش💜 یه وقتایی خسته میشم از همه چی ولی ادامه میدم ، همه ی تلاشمو می کنم حتی گاهی اوقات از تلاش کردنم خسته میشم ، همه این طورین ولی بازم ادامه میدم... چون امید من با همه ی امید ها فرق داره... پرتو های جی هوپم تو چشمای همتون💜 فعلا بایسم یونگیه 💜 اگه از بی تی اس خوشت نمیاد یا هیتری بهتره بدونی این نظر توئه منم ازت نظر نخواستم پس نظرتو برا خودت نگه دار چون برام مهم نیست💜 خانواده ی بنفشمو از ته قلبم دوست دارم در خواست آرمی ها رو بدون چون و چرا قبول می کنم💜 لاجیمولالا💜 به امید روزی که همه به آرزوهاشون برسن... من و آرمی ها هم به آرزوهای بنفشمون برسیم💜

الان که تنهایی بهترین فرصته برای خوندن

خواهرمنم زمان کنکورش هیچ‌جا نمیرفت 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
خب الان که نرفتی دیگه ناراحتی نداره ما هم از این موقعیت ها زیاد داشتیم 

خب حرفایی که بهم گفتن ناراحتم کرد

مگه من چیکارشون کردم میگم همین یه ساله تابستون هرجا خواستید برین میام

دقیقا منم کنکوریم مثل تو و الان بزور اومدم مسافرت. بنظرم بهترین راه اینه خودتو بهشون ثابت کنی وقتی ببینن واقعا داری میخونی یا گوشیتو گذاشتی کنار باهات راه میان. من دیدن خیلی وقتا دارم نمیخونم واسه همین به خواسته هام اهمیت نمیدن و تا میگم نریم شروع میکنن تیکه انداختن ک ن ک تو خیلیم میخونی 

ولی خب الان ک نرفتی دیگ چرا تو نی نی سایتی بشین بخون

بدون ک اگر موفق بشی دست و پاتو میبوسن و پشیمون میشن

منم از برنامه مشاورم عقب میوفتم و همش میپیچونم اونم هی میگه بگو نرن ولی کیه ک گوش بده. همه مثل همیم❤