♥️ As you wish,God ♥️ آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید 😐🙏🏻 یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر برای چیزی پافشاری میکنی و بیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🍂🧡 پس رهاکن بره شاید رسیدن در رها کردن باشه؛ به قول جمله ی توی کتاب کیمیاگر که نوشته بود: انچه قسمتت توست، از کنارت نخواهد گذشت...! یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
برای مهمونی کفش میپوشم و قراری جایی غیر اون فقط کتونی که راحت باشم
مثلا با کفش پاشنه بلند نمیرم برای خرید مناسب نیست خب
فقط چون تو حاضری برای باورت کشته بشی ،به این معنی نیست که باورت درسته ،به جای احترام به باورها به انسانیت احترام بگذاریم🙏🏻من دختریم که یاد گرفتم ،احترام همه رونگه دارم،ولی از دریا یاد گرفتم هر کسی که از حدش جلو تر اومد غرقش کنم 😉🌊با فکر کردن به گوسفند ها مغز خودت رو طویله نکن 🐑🐏🐑🐏🤷♀️ در زندگی به هیچ کس اعتماد نکن ،اآینه هم با تمام یک رنگیش دست چپ و راست را به تو اشتباه نشون میدهد👍🏻 نقطه ای که دونفر با هم خوبند ادب هست وقتی نباشه ریشه این رابطه خرابه 😏
پاشنه بلند مخصوص مهمونیه و درسته کسی نمیپوشه بیاد تو خیابون...کتونی چون راحت و با همه تیپی جوره بیشتره..کالجم زیاد دیدم..دیگه هرکس بسته به شرایط و سلیقه اش انتخاب میکنه کدوم بپوشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خود تحقیری تا چقد وااای شما بدسلیقه ای لابد والا من دیشب ی خانمی و دیدم بیرون ی صندل شیک با کت پدشیده بود چ حرفا
خدایا آخر قصمو قشنگ بنویس...❤.....دخترم زیبای من از همون وقتی که فهمیدم خدا منو لایق مادرشدن دونسته عاشقت شدم ندیده عاشقت شدم تو ی معجزه بودی برای من هنوز باورم نمیشه که محال ترین ارزوم یعنی دختر دار شدن براورده شده تو تا همیشه برای من همون نوزاد ۲ کیلویی هستی که ساعت ۱۱ شب ۲۲ فروردین اوردنش تو اتاق و لای پتو صورتی بغلت کردم چنان معصوم بودی چنان معصوم خوابیده بودی همونجا فهمیدم چقد خدا بزرگه چقد خدا عزیزه دنیای من شدی تموم وجودم شدی خدایا خیلی نوکرتم دخترک شیرین من تا وقتی زنده ام برات کم نمیزارم یعنی سعی میکنم همیشه عالی باشی از هر نظر همه حرفارو بجون میخرم فقط برای تو از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمین ❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
کار هم اگه ادم مدیری مسوله پاشنه بلند بپوشه کارمند عادی کتونی 😄
فقط چون تو حاضری برای باورت کشته بشی ،به این معنی نیست که باورت درسته ،به جای احترام به باورها به انسانیت احترام بگذاریم🙏🏻من دختریم که یاد گرفتم ،احترام همه رونگه دارم،ولی از دریا یاد گرفتم هر کسی که از حدش جلو تر اومد غرقش کنم 😉🌊با فکر کردن به گوسفند ها مغز خودت رو طویله نکن 🐑🐏🐑🐏🤷♀️ در زندگی به هیچ کس اعتماد نکن ،اآینه هم با تمام یک رنگیش دست چپ و راست را به تو اشتباه نشون میدهد👍🏻 نقطه ای که دونفر با هم خوبند ادب هست وقتی نباشه ریشه این رابطه خرابه 😏
اشکال از فرهنگ ایران نیس عزیز، از فرهنگشماست. چون هنوز نمیدونی که هر کفشی رو باید برای موقعیته مخصوص بخودش پوشید . شما پاشنه بلند پوشیدی راه افتادی توی بازار خوب معلومه که خنده داره. مثل این میمونه که تابستون با چکمه ی پاشنه دار بری ساحل و با دمپایی بری کنسرت و با کتونی بری مجلس عروسی! هر کفشی هر لباسی هر آرایشی جای خودش رو داره