2454
2493
عنوان

هر چی میپزم شوهرم نمیخوره😭

1835 بازدید | 97 پست

۲ ماه عروسی کردم 

هر چی میپزم نمیخوره مثلا دیشبی قرمه سبزی گذاشتم ۲ قاشق خورد .

پریشب بادمجون هیچی

بخدا حرصم میگیره چهار ساعت پای گاز باشم‌ آخر نخورهه😡دیگه از آشپزی بدم میاد. چند بار اعتراف کردم گفتم من اینهمه پای گازم آخر نمیخوری گفت غذات خوب جا نمیفته

چیکار کنم 

کوفتم نده بهش

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456
2496

اگه بهتر بلده خودش درست کنه 

به نام خدای رنگین کمان🌈 نه ﻣﺴﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﮐﻔﺮ ﺍﺳﺖ،  ﻧﻪ ﺟﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﯾﻨﺪﺍﺭﯼ، ﻧﻪ ﭘﺎﮐﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﮐﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺘﯽ، ﻧﻪ ﻣﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ، ﻧﻪ ﻣﻮﯾﯽ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﺮﺯﮔﯽ، ﻧﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﭘﺎﮐﯽ...ﻫﺮ ﮐﺲ ﻫﺮ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺒﻮﯾﺪ ﻧﻪ ﺁﻧﮑﻪ ﻇﺎﻫﺮﺵ ﮔﻮﯾﺪ! ﻧﻪ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﻓﮑﺮ ﺗﺪﻓﯿﻦ حقیقت، ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ نیست ... (آلفا هستم) فمینیست و مخالف سرسخت کودک همسری! اثر ظلم محال است که به ظالم نرسد🕊️ کاربری به من واگذار شده https://harfeto.timefriend.net/16859009853976

چرا جا نمیوفته ؟سعی گن اصلاحش کنی 

یا ایراد میگیره الکی

روبروم راه شبه پشت سر دره گرگ؛ رو لبم باز دوباره مُرد یه لبخندِبزرگ، رو تنم زخم ومار  تو سرم باد و هوس، میکشم با تو نفس تو بهشتم با تو حتی تو قفس...

خودشو بفرست پای گاز تا غذای جا افتاده درست کنه برا خودش

تاریخ سخن خواهد گفت🕊ایران جانم🧚‍کوروش ای جانم فدای راه تو🌼      {الا ایران من منظومه غم ها و زاری ها...🖤}شاعر نام آورم فردوسی است💙لکستان🌱قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز🌈میهن مادر است ایران...بمیرد تمدن میمیرد🌾شکر یزدان دختری ایرانیم🌼ما ملت کوروشیم🙌یاد کنید از نیاکانتون🌱ایران دختم💚نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه دوست عزیزم که شعار روشنفکری میدی میشه به من به خودت به هم میهنامون نگی عجم💔؟تو مثل اون توت فرنگی روی کیک شکلاتی خوشمزه ای🥺