2454
2494
عنوان

جاریم آرایشگاه داره ولی من دارم میرم جای دیگه موهامو کراتین کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 34 پست
اگه جاری جلو فراز ازت پرسید موهاتو‌کجا‌کراتین‌کردی چی

نمیپرسن اخه فراز یا سر کاره یا خونه خوابه مادرشوهرم که فوت شد همو نمی‌بینیم جز عید ها و مراسمات منم واسه همین قبل عید نرفتم که بگم کراتین نکردم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
اصلا دروغ نگو اگه پرسید راستشو بگو

چشممم ولی دعوا میشه اصلا دوست ندارم به خاطر جاری با شوهرم بحث کنم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
مجبوری دروغ بگی ؟ حقیقتو داد بزن

خخخ دعوا میشه

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه واجبه پیش جاریت بری

ببین گفت اگر پیشم نیای دلخور میشم منم به شوهرم گفتم من دوست دارم برم پیش فلانی ولی همسرم گفت نه برو پیش پریسا نزار ناراحت شه منم چیزی نگفتم که بحث پیش نیاد 

اتفاقا غریبه بهتره اگه مشکلی ام پیش اومد راحت حرفتو میزنی 

دقیقاااا یه بار ته موهامو زد قشنگگگ کج زد منم سکوت کردم چون اگر چیزی میگفتم دعوا درست میشد 

2456
دقیقاااا یه بار ته موهامو زد قشنگگگ کج زد منم سکوت کردم چون اگر چیزی میگفتم دعوا درست میشد 

همون برو جای دیگ شوهرت گفت بگو رفتم پیش زنداداشت 

جاری ام پرسید چند بار بگو اتو کردم بعد دیگ بیخیال میشه

همون برو جای دیگ شوهرت گفت بگو رفتم پیش زنداداشت  جاری ام پرسید چند بار بگو اتو کردم بعد دیگ ب ...

اره خب منم چون همیشه موهام اتو داره بعدشم دیگه حالا حالاها نمیبینمش،

راست میگن ایرانی جماعت پیش فامیل ارایشگر‌خیاط نمیره😕

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
راست میگن ایرانی جماعت پیش فامیل ارایشگر‌خیاط نمیره😕

خخخ اونم قوم شوهررر اونم جاریه که میخواسته خواهرش بشه زن شوهرم  اووه اووه اصلااا خخخخ

2496

ینی جاری اینقدر مهمه که بخاطر ناراحتی اون به شریک زندگیت دروغ میگی 

به کسی مربوط نیست موی توست انتخاب تو 

از همین الان نسبت به چیزی که حق داری راجبش تصمیم بگیری به دیگران جواب پس نده .

مامان کاش بشه دوباره بشینیم و من یکی دو تا تاپیک جنجالی برات بخونم ، خیلی دوستت دارم ، و آرزوم اون لحظات بی نظیر دوباره تکرار بشن .
منم نمیرم 😆😆 میترکن  بعد میگن خوب کار نکرده برات  جلوشون زنگ میزنم ارایشگره .میگم سحرر ...

🤣🤣🤣🤣

ینی جاری اینقدر مهمه که بخاطر ناراحتی اون به شریک زندگیت دروغ میگی  به کسی مربوط نیست موی توست ...

آخه نمیخوام بینمون بهم بخوره به خاطر جیب جاری شوهرم میگه پولو بریز تو جیب جاری و برادرشوهر منم نمیخوام ‌ . دروغ مصلحتی ه چون نمیخوام بینمون دعوا شه چون مطمئنم غر میزنه