ببین گفت اگر پیشم نیای دلخور میشم منم به شوهرم گفتم من دوست دارم برم پیش فلانی ولی همسرم گفت نه برو پیش پریسا نزار ناراحت شه منم چیزی نگفتم که بحث پیش نیاد
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
راست میگن ایرانی جماعت پیش فامیل ارایشگرخیاط نمیره😕
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
ینی جاری اینقدر مهمه که بخاطر ناراحتی اون به شریک زندگیت دروغ میگی به کسی مربوط نیست موی توست ...
آخه نمیخوام بینمون بهم بخوره به خاطر جیب جاری شوهرم میگه پولو بریز تو جیب جاری و برادرشوهر منم نمیخوام . دروغ مصلحتی ه چون نمیخوام بینمون دعوا شه چون مطمئنم غر میزنه
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل