2789
عنوان

بی لیاقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست
اون موقع میخواست خونه بخره بهشون گفتیم بزارید ماهم تو خونه شریک بشیم اندازه پولمون گفتن نههه خونه با ...

خب واضح هست سرتون کلاه گذاشته 

اون تاجره شما نه 

الان یک تجربه کسب کردید با هزینه خیلی بالا مثل خیلی از آدما 

بگو این پول زور رو نده پول خودمونو بده

الان بهش گفتیم پولمون بده میخواهیم ماشین ثبت نام کنیم فهمیده میخواهیم سود کنیم میگ نه نمیدم الان قرار داد داریم در حالی که یه ماه پیش گفت بیاید بهتون پولتونو بدم 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب واضح هست سرتون کلاه گذاشته  اون تاجره شما نه  الان یک تجربه کسب کردید با هزینه خیلی ب ...

کلاه اونم چه کلاهییی الان میخواهیم پولو بهمون نمیده باز داره با پولمون ماشین ثبت نام میکنه میگیم بده خودمون ثبت نام کنیم نمیده 

میخوام برم باهاشون حرف بزنم بابای خودم داره وام ازدواجو قسطشو میده من پولو دادم ب این داره میگ من دارم جهازتو میخرم اخه ت سود میدی فقط دیگ حق نداری بگی من میخرم اینو بگم خوبه؟؟؟

خب اون که گذشته از این به بعد زرنگ باشید  دنیا که تموم نشده

درسته تموم نشده ولی الان پولمونو بده کلی جلو میفتیم از زندگی اصلا ب فکز پسرشون نیستن یذره راحتی و خوشی داشته باشه ناراحت میشن

چی برم بهشون بگمم که نه بی احترامی باشه هم بفهمه چی میگه

وقتی پول وسط باشه نه احترام مهمه نه دین نه ایمان نه کوچیک نه بزرگ 

سر پول که شوخی نیست 

کاملآ جدیه 

باید با یک ترفند پولو ازشون بگیری منم یاد ندارم 

مثلاً یک داستان درست کنی که توش پول لازم بشه بعدشم تو حرفات یک طوری باشه که بگی پولم زیاد شد بازم میدم به شما و...