2777
2789
عنوان

دلم از همه چی گرفته

398 بازدید | 18 پست

امروز مهمون داشتم اما کاش مهمون دعوت نمیکردم اصلا کاش هیچوقت مهمونی ندم

از صبح کلی زحمت کشیدم غذا درست کردم خونه تمیز کردم سر یه هندونه همه ی زحمتام خراب شد

شوهر خواهرم هندونه خریده بود منم چون آب داره خیلی بدم میاد فرشامم رنگش روشنه گفتم این هندونه رو دست نزنید ببرید خونتون من بدم میاد همه جا رو نوچ میکنه و آبش میریزه همه از لجشون گیر دادن نه بیار بخوریم اصلا به منی که میزبان بودم احترام نذاشتن آخرم شوهرم ریخت رو فرش و من دیدم قاطی کردم همه ناراحت شدن و هی شروع کردن به شوهرم گفتن وای تو چی میکشی از دست این و طلاقش بده حتی خواهرم شروع کرد بلند بلند گفت تو به ماها بی احترامی کردی خیلی دلم شکست همشون هم شاکی رفتن اصلا به منی که اینهمه زحمت کشیدم احترام نذاشتن و انگار نه انگار خونه منه

همشون هم میدونن من خیلی روی این چیزای خونه حساسم ولی واسه خودشون اومدن ریختن و رفتن آخر سرم کلی تیکه بهم انداختن

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عی بابا😪

بد برخورد کردی خبب یه سری حرفا و رفتارا باعث میشه زحمتاش از بین بره خودمم همینم رو یه سری چیزا الکی حساسم بقول مامانم با این کارام میشم گاو نه من شیرده دور از جون

ناراحت نشو   ولی حرکتت اشتباه بوده!!  اخه یعنی چی تو جمع بخاطر فرشت با شوهرت ...

داد و بیداد بد نکردم گفتم من اینهمه میگم اینو‌ نیارید باز هیچکدومتون به حرفم گوش نمیدید مهمونام خودمونی بودن ولی همشون میدونن من رو این چیزا حساسم بازم انگار دلشون میخواد فقط به منافع خودشون برسن چی میشد به خاطر من یه شب تو‌ خونه ام رعایت میکردن

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

خواهرم مثل شما بود ولی متاسفانه حساسیت بیش ازحدش مریضش کرده...جدی میگما مریض شده حتی نمیتونه کاراشو بکنه وبچشو نگه داره از شدت حساسی ووسواسی ماخودمون خونش نمیریم چون میدونیم حساسه

خب شما که حساسی مهمان دعوت نکن

آخه نمیشه ولی واقعا هربار که مهمون دارم آخرش مهمونام ناراحت میرن با غریبه ها اینجوری نیستم ولی خودمونی ها همیشه ناراحت میشن کلا سالی دو سه بار مهمون دارم اونم اینجوری میشه

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
خواهرم مثل شما بود ولی متاسفانه حساسیت بیش ازحدش مریضش کرده...جدی میگما مریض شده حتی نمیتونه کاراشو ...

به خدا اصلا وسواسی نیستم همه ی کارهامم خودم انجام میدم که کسی تو خونه ام خسته نشه حتی چای و ظرفا همه چی ولی وقتی خونه به هم میریزه خیلیییی عصبی میشم همش وسط مهمونی دارم خونه مرتب میکنم فرشمم به خدا تازه دو هفته ست از خشکشویی اومده هنوز هیچکس نیمده خونمون مهمونی حداقل یه بار به خاطر من رعایت میکردن

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴