یه آرمی گرل که داره میدوئه ، پرواز می کنه ، اوج می گیره که برسه به آرزوهاش💜 یه وقتایی خسته میشم از همه چی ولی ادامه میدم ، همه ی تلاشمو می کنم حتی گاهی اوقات از تلاش کردنم خسته میشم ، همه این طورین ولی بازم ادامه میدم... چون امید من با همه ی امید ها فرق داره... پرتو های جی هوپم تو چشمای همتون💜 فعلا بایسم یونگیه 💜 اگه از بی تی اس خوشت نمیاد یا هیتری بهتره بدونی این نظر توئه منم ازت نظر نخواستم پس نظرتو برا خودت نگه دار چون برام مهم نیست💜 خانواده ی بنفشمو از ته قلبم دوست دارم در خواست آرمی ها رو بدون چون و چرا قبول می کنم💜 لاجیمولالا💜 به امید روزی که همه به آرزوهاشون برسن... من و آرمی ها هم به آرزوهای بنفشمون برسیم💜
یه آرمی گرل که داره میدوئه ، پرواز می کنه ، اوج می گیره که برسه به آرزوهاش💜 یه وقتایی خسته میشم از همه چی ولی ادامه میدم ، همه ی تلاشمو می کنم حتی گاهی اوقات از تلاش کردنم خسته میشم ، همه این طورین ولی بازم ادامه میدم... چون امید من با همه ی امید ها فرق داره... پرتو های جی هوپم تو چشمای همتون💜 فعلا بایسم یونگیه 💜 اگه از بی تی اس خوشت نمیاد یا هیتری بهتره بدونی این نظر توئه منم ازت نظر نخواستم پس نظرتو برا خودت نگه دار چون برام مهم نیست💜 خانواده ی بنفشمو از ته قلبم دوست دارم در خواست آرمی ها رو بدون چون و چرا قبول می کنم💜 لاجیمولالا💜 به امید روزی که همه به آرزوهاشون برسن... من و آرمی ها هم به آرزوهای بنفشمون برسیم💜
❌تیکر هدفمه❌ باردارم خودتی لطفاقبل درخواست دوستی دادن کارت روبگومگر نه پذیرفته نمیشود وقتی تویه تاپیکی پست گذاشتم و خواستی بحث ودعوا کنی بامن بدان و اگاه باش حرفم خطاب به استارتر بوده پس لطفا ریپ نزن نظرتو براخودت نگه دارنامه ای ب خودمقدرعمروزمانتو بدون لطفاهدرش نده باکارای بیهوده..اگه یه کلید برا موفقیت باشه قطعا اون نظمه!نظم این نیست که عین یه ربات دقیق وسرساعت بدون یک روزم وقفه کارتو انجام بدی!نظم یعنی تو ذهنت همیشه الویت بندی کن(تکنیک ایزنهاور)نظم یعنی پیوسته انجام بدی کارت رو هرر روز حتی اگه ۵دقیقه باشه..چون مغزتو براش فرقی نداره یه کاری رو ۵دقیقه انجام بدی یا پنج ساعت،چیزی ک مهمه «تکرار»هستش..پس هرروز انجام بده حتی شده ۵دقیقه.نظم یعنی هرموقع از مسیرت خارج شدی فوری برگردی..نظم و کمالگرایی منفی نقطه مقابل همن،این رو با کتاب«اثرمرکب»به خوبی میشه لمس کرد..خدای تو،خدای فراوانی هاست..پس چرا به کم قانعی؟بخواه تا بدست بیاری،خواستن توانستن است اما بین این دو یه مسیری هست بنام باورکردن اقدام برنامه ریزی تلاش پیوستگی صبر صبر صبر...باور یعنی این که با نگاهی واقع بینانه ب تموم سختی ها و مشکلات بپذیریشون تا وسط راه مانعت نشن..یعنی خودت رو مصمم کنی که تو این راه تموم انرژیتو میذاری و براش تلاش میکنم تا زمان رسیدن.در نهایت باور یعنی بااعتماد ب نفس خودت رو لایق رسیدن بدونی..البته ک اعتمادبنفس از تجربه میاد🌊
عزیزم از مسابقه اطلاعی نداریدکه ،فصل دومش کی پخش میشه؟
درخواست دوستی ممنوع مخصوصا آقایون ❌ درخواست بدی تاپیک میزنم شرفتو ب باد میدم فهمیدی😈 باید جانم هایش را درون ثبت احوال ثبت کند ک کسی هوس نکند ب نامش بزند🥺🧡 مامان ی دخترک مو فرفری لپ گلی ام ک ب سوسمار میگه سوسملک، ب مارمولک هم میگه مارگولک 😂اخه من نمیرم براش 😍💙