2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 11333 بازدید | 81 پست

سلام عزیزم ی روز به موعدمه بی بی زدم از قبلیا پر رنگ تر شده ینی الان دیگه خیالم راحت باشه مثبته؟؟؟

عکس بی بی رو نمی تونم بفرستم شرمنده پنهانی تست زدم   

که جهان رنج بزرگیست،نگارا تو بخند  

اره دیگه مطمین باش ، وقت آزمایشت نرسیده؟

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باردار بودی؟

منم اینماه حس میکنم لقاح شده بود نتونست لانه گزینی کنه ،چون لکه بینی پیدا کردم روزم موعدم. دو یه روز به اندازه خیلی کم. و قط شد و با چند روز تاخیر پری اومد.

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

تا یه هفته جاداره صبرکنی واس بی بی چک ، ایشالا هرچی صلاحته همون بشه برات.خبری شد اینجا بگو

تا یه هفته جاداره صبرکنی واس بی بی چک ، ایشالا هرچی صلاحته همون بشه برات.خبری شد اینجا بگو

سلام.قول داده بودم خبر بدم.روز چهارم بعد از موعد رفتم آزمایش،مشکوک بود. دوباره تکرار کردم روزهای بعد، رفته بود بالا.اابته بازم عددش کم بود ولی دکتر گفت مشکلی نیست.دوهفته بعد هم میرم سونو انشاالله

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️
کیفیت عکسم کم میکنه موقع آپلود ، الان زدم ممکنه چون ادرارم رقیق بوده دیر بندازه؟

بله شما به امید خدا بارداری خانومی 

تنها بی بی چک که مثبت الکی نمیشه همون روژان هست در حال حاضر 

خیلیییی مبارکه و خواهش میکنم یه دعا از ته قلبت برای منم بکن که حسابی خسته م از این مرحله ی انتظاررر

سلام.قول داده بودم خبر بدم.روز چهارم بعد از موعد رفتم آزمایش،مشکوک بود. دوباره تکرار کردم روزهای بعد ...

الان تاریخ تاپیک و این پست رو دیدم 😍 

نازی ، خدا انشاالله برات حفظش کنه و صحیح و سالم بیاد بغلت به امید خدا 🤩

سلام بچه ها من آز بتا دادم ۱۰۰‌ اومد به دکتر نشون دادم گفتن بارداری فقط عددش کمه احتمال داره خارج از رحم باشه گفتن آز تیتر بتا بدم ۱ روز بعدش تیتر بتا دادم عددش ۴ بود تعطیلاته باید بمونم دوشنبه برم دکتر کدومشون درسته الان من باردارم یا نه😞

سلام بچه ها من آز بتا دادم ۱۰۰‌ اومد به دکتر نشون دادم گفتن بارداری فقط عددش کمه احتمال داره خارج از ...

فکر میکنم شما بارداری پوچ داشتید متاسفانه 

ولی قطعا شرایط تون بهتر از وقتیه که شما خارج از رحم می‌بودی ، پس ناراحت نباش 

منم یه چیزایی از گوگل خوندم ، سرچ کنید متوجه میشید