سلام وقت بخیر ، عیدتون مبارک ، نماز روزه هاتون قبول باشه ،من امروز ۲۶ موعدمه ، ۴ یا ۵ روز دیگه وقت پریوده ، الان بی بی چک روژان زدم بعد یه ساعت هاله صورتی انداخته ، میشه اعتماد کرد؟ دیر میندازه روژان؟ عکس هرکاری میکنم نتم ضعیفه آپلود نمیشه
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم اینماه حس میکنم لقاح شده بود نتونست لانه گزینی کنه ،چون لکه بینی پیدا کردم روزم موعدم. دو یه روز به اندازه خیلی کم. و قط شد و با چند روز تاخیر پری اومد.
تا یه هفته جاداره صبرکنی واس بی بی چک ، ایشالا هرچی صلاحته همون بشه برات.خبری شد اینجا بگو
تا یه هفته جاداره صبرکنی واس بی بی چک ، ایشالا هرچی صلاحته همون بشه برات.خبری شد اینجا بگو
سلام.قول داده بودم خبر بدم.روز چهارم بعد از موعد رفتم آزمایش،مشکوک بود. دوباره تکرار کردم روزهای بعد، رفته بود بالا.اابته بازم عددش کم بود ولی دکتر گفت مشکلی نیست.دوهفته بعد هم میرم سونو انشاالله
سلام بچه ها من آز بتا دادم ۱۰۰ اومد به دکتر نشون دادم گفتن بارداری فقط عددش کمه احتمال داره خارج از رحم باشه گفتن آز تیتر بتا بدم ۱ روز بعدش تیتر بتا دادم عددش ۴ بود تعطیلاته باید بمونم دوشنبه برم دکتر کدومشون درسته الان من باردارم یا نه😞