2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 11333 بازدید | 81 پست

میشه بپرسم بعداز ده سال چطور باردارشدی؟

/بعد از هفت سال مامان شدم 🥺🥺ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....

هم مدیکور دارم هم روژان.

صب بزنم ببینم چی میشه به امید خدا، تو حاملگی قبلیم بی بی چکم هاله زد ، پس فرداش آز دادم بتام ۱۰ بود ، 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بپرسم بعداز ده سال چطور باردارشدی؟

دو بار به فاصله یکماه در میون برای سیکل میکرو اقدام کردم ، بدنم به داروها جواب نداد ، اصلا فولیکول نداشتم ، چقدر آمپول و قرص ... بعد از چقدر ناامیدی و البته پیاده روی و ۷ کیلو کم کردن وزن بعد از ۳ ماه در کمال ناباوری دیدم حامله شدم 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
مدیکور مثبت کاذب میندازه ، ویتاساین خوبه

اتفاقا ویتاساین کاذب داره ، من چقد برام کاذب زده ، مدیکورم خط تبخیر به اشتباه میندازه آدمو

منم ی هفته بعد اقدام دل درد پریودی داشتم بی بی زدم هاله انداخت البته هم روزه داشتم و هم اینکه بعد از ظهر بود الانم تب و لرز دارم  نمی دونم باردارم یا نه سیزده روز تا مودعدمه

که جهان رنج بزرگیست،نگارا تو بخند  

۱۳ روز خیلیه ، میتونی عکس بی بیتو بدی ببینم

ویتاساین منفی کاذب برات زده یا مثبت؟

مثبت کاذب ، ۴ تاااا ، از ی مارک دیگه زدم منفی میشد ، البته واس چند سال پیشه ها ، تو تاپیکام عکسش هس ، قشنگ صورتی میشد

چیزی بیرون ننداز ، واس چک کردن اینکه خطش پررنگ میشه لازمت میشه

چیزی بیرون ننداز ، واس چک کردن اینکه خطش پررنگ میشه لازمت میشه

تا جوابشو دیدم خوشحال شدم فعلا صبر میکنم تا نزدیکای پریودم دوباره استفاده کنم ببینم چی میشه

که جهان رنج بزرگیست،نگارا تو بخند  
تا جوابشو دیدم خوشحال شدم فعلا صبر میکنم تا نزدیکای پریودم دوباره استفاده کنم ببینم چی میشه

اره حداقل ۳ یا ۴ روز مونده میتونی بزنی ، زودتر ممکنه منفی باشه استرس میگیری