2454
2494
عنوان

زد یه سرم فیلم کالبدشکافیی دیدم

167 بازدید | 15 پست

اصلایه حالی دارم کرم دارم بخدا. مهمون اومدخونمون حرف این‌چیزاشد من گفتم نمی‌ترسم ببینمو اینا خواهرزاده شوهرم‌‌ گفت حالاکه نمیترسی بیااینونکاکن 🙆🙆🙆من نخواستم بگم نه .نگاکردم شوهرم گفت نگانکن حالت بدمیشه گفتم نهههههه جوگیرشدمودیدم الان حالم ازهمه چی بهم میخوره🤢

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456
الان کلا از آدمی زاد بدت میاد نه؟

اره خیلی خیلیییی اصلاترسوهم شدم تلاقی به توقی میخوری ازحام میپرم 

خاله ی من اولین روزی که بردنش اتاق کالبد شکافی، از پزشکی انصراف داد 😄

اره واقعا دل میخواد مخصوصاکالبدشکافی من چیزی که دیدم خیلی بدبودخیلیییییی کل دل رودشودراوردن قفسه سینشوبا یچیزی بریدن اییییییییی خداااااا

2496
[QUOTE=281196907]اره خیلی خیلیییی اصلاترسوهم شدم تلاقی به توقی میخوری ازحام میپرم [/QUOTEخب نباید نگ ...

جوگیرشدم🙆

اره واقعا دل میخواد مخصوصاکالبدشکافی من چیزی که دیدم خیلی بدبودخیلیییییی کل دل رودشودراوردن قفسه سین ...

واییییییی حالم بد شد ببین این انسانه دیگه تحشو بخون تو تعریف کردی من حالم بدشد دیگه تو نگاه کردی چی

واییییییی حالم بد شد ببین این انسانه دیگه تحشو بخون تو تعریف کردی من حالم بدشد دیگه تو نگاه کردی چی

اره اصلایع صدامیاد ازحام میپرم همش جلوچشممه چه بده خدایا بمیرممممم وصیت میکنم کالبدشکافیم نکنن