2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه های اول بارداری خیلی خیلی مهمه چون بچه داره شکل میگیره بدنش ساخته میشه اصلا روزه نگیر چون انرژی ...

وای نه خدای من اگه اینجوریه نمیتونم به خودمو و جنین آسیب برسونم من خودم ۶ماه پیش سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین برای همین الان استرسشو میکشم

یعنی امکانش هست؟

بستگی داره

فرد به فرد فرق میکنه. 

ولی اگر حتی یه روز در توانت باشه همون به گردنته

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

قدیم همه خانوما توی هر سنی از بارداری میگرفتن. چون ایمان ها قوی تر بود. ولی الان اگر تصمیم بگیری حتی یک روز روزه بگیری تکفیرت میکنن که تو به فکر جنین نیستی متعصبی و... 

نگو بابا من خودم تحت نظر فوق تخصص هستم. خودم اهل مطالعه ام و بیش از تو دلسوز فرزندمم. کدوم مادری میتونه به جیگر گوشه خودش آسیب بزنه. 

پزشکی که خودش هیچ اعتقادی به نماز و روزه نداره چطور میتونه با دلسوزی آدم رو راهنمایی کنه. همه چی که بعد جسمانی نیست. روح بچه چی پس. عاقبت بخیریش چی پس

البته من نمیگم بگیر روزه رو. خیر. جلو تر از مراجع حرکت نمیکنم. اونا میگن حتی خوف ضرر باعث میشه روزه از زن باردار ساقط بشه (همه مراجع رو نمیدونم البته) 

ولی به همین راحتی که جا افتاده و راحت میگن نگیر، اینطور نیست. بعضی خانم ها تونستن گرفتن هیچی هم نشد. 

خودم دخترم با وزن حدود 3700 دنیا اومد. چهار شونه ست ماشاءالله 

سرشار از هوش اجتماعی

من 9 روز از 30 روز ماه رمضان رو که تو سه ماهه سوم بارداری بودم، وزه گرفتم سر دخترم. 

مراقب افت قند بودم. کتون و... توی ادرار دفع نکردم و آزمایشاتم اوکی بود. به تغذیه م توجه میکردم. 

میگن سه ماهه اول خطری تره. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
وای نه خدای من اگه اینجوریه نمیتونم به خودمو و جنین آسیب برسونم من خودم ۶ماه پیش سقط داشتم بخاطر تشک ...

بنظرم چون سقط داشتی فعلا به بدنت بی آبی و کمبود غذا نده ،الان جنین در حال شکل گیریه،ریسک خطر بالاست

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
قدیم همه خانوما توی هر سنی از بارداری میگرفتن. چون ایمان ها قوی تر بود. ولی الان اگر تصمیم بگیری حتی ...

خب عزیزم من تو بارداری قبلی ویار شدید داشتم آخرشم بخاطر تشکیل نشدن قلب سقط کردم بعد تو میگی ۳ماهه سوم رو چند روز باردار بارداری بود من می‌خوام بدونم میتونم این ریسک رو کنم که بگیرم یا نه تازه اگر ویار بزاره