2454
2493
عنوان

فردا میریم خونمون

333 بازدید | 18 پست

این چندروز عید اومدیم شهرستان مهمونی 

وقتی میخایم بریم خونمون فردا ی جوری ام 

انگار ک دو هوا میشم گلوم میخاد خفه شه

شاد نیستم🥺

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
خونتونو دوست نداری عمویی؟

چی؟

دوست ک خب غریبیم تنهاییم اونجا کل فامیلا شهرستانن😔

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

منم بعد ۷سال همینجوری ام 

شهر غریب ازدواج کردن افتضاحه

روبروم راه شبه پشت سر دره گرگ؛ رو لبم باز دوباره مُرد یه لبخندِبزرگ، رو تنم زخم ومار  تو سرم باد و هوس، میکشم با تو نفس تو بهشتم با تو حتی تو قفس...
2456

خوبه والا حتما خوشتره اونجا...

آخه معمولا آدم  واسه خونه خودش پرپر میزنه زودتر برسه..

هیچکجا خونه خودت نمیشه

فعلا شکرخدا؛هر چه پیش آید خوش آید.....  قسمت                                                                هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆                            
وای من میرم شهرستان خونه بابام موقع برگشت تا خونمون پرواز میکنم 😍( استعاره از.... از خوشحالی تو اس ...

منم همینم 😂😂😂 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خوبه والا حتما خوشتره اونجا... آخه معمولا آدم  واسه خونه خودش پرپر میزنه زودتر برسه.. هیچکجا ...

خب ما تو شهرمون غریبیم

بعد کنار بابام ارامش ندارم 

2496
حق داری  منم بعد ۷سال همینجوری ام  شهر غریب ازدواج کردن افتضاحه

ما شهرغریب نبودیم بابای عوضیم با خپدخاهی خپدش مارو غریب کرد الان تو شهری هستیم ک هیچ فامیلی نداریم

نمیدونم چرا اینقد خونمونو دوس دارم.حتی اگ شوهرم شیفت باشه😂😑

الان خونتؤنی؟😂

اره😍😍 ولی باید بریم شهرستان درحد یروز میرم😁😁

خب من در کنار بابام ارامش ندارم عزیزم اینم هست

چی؟ دوست ک خب غریبیم تنهاییم اونجا کل فامیلا شهرستانن😔

آهان  باهات شوخی کردم عزیزم حس کردم مثل بچه کوچولوها که میرن سفر ومهمونی بهشون خوش میگزره دوست ندارن برگردن خونشون اونجوری شدی

خب ما تو شهرمون غریبیم بعد کنار بابام ارامش ندارم 

اینم حرفیه....  جوابی براش ندارم

چونکه گرفتم حالتو...

پس بهت حق میدم شدید

فعلا شکرخدا؛هر چه پیش آید خوش آید.....  قسمت                                                                هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆                            
خب من در کنار بابام ارامش ندارم عزیزم اینم هست

منم در کنار مامانم😂 اخه دوسال بود مریض بود الانم پس لرزه هاش هست

اون دوسال همش اونجا بودیم یجورایی دیگ توانشو نداریم

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
آهان  باهات شوخی کردم عزیزم حس کردم مثل بچه کوچولوها که میرن سفر ومهمونی بهشون خوش میگزره دوست ...

ن عزیزم هم غریبیم هم ارامش ندارم تواون خونه