یکی از غذاهایی که خودم طرفدارش هستم فاجیتای مرغ هست
دستور پخت خوشمزه:
در یک کاسه بزرگ نصف فنجان روغن، فلفل، زیره، آب لیموترش، نمک و گوشت مرغ را بریزید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر دو ساعت در یخچال مزهدار شوند. سپس فیلهها را با یک قاشق روغن باقیمانده تفت دهید تا طلایی شود؛ برای هر طرف ۸ دقیقه کافیست.
مرغ را از تابه خارج کنید و نواری برش دهید. پیاز و فلفل دلمهای خردشده را به تابه اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند؛ در آخر مرغ خلالیخردشده را به تابه اضافه و مخلوط کنید. غذا را با نان سرو کنید.نوش جونتون حالا بریم سراغ غذای بعدی😋